Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Hakem kartlarında tutarlı olsa iki takım da 9 kişi tamamlardı.

Osi kaleci ile karşı karşıya devam edip gol attı. Hakem düdüğü erken çaldı, oynatsa muhtemelen VAR golü verirdi. Ama sonuçta düdük çaldı Osi 2. sarıdan kırmızı görebilirdi.

Orkun ise hakeme itiraz olarak topa vurdu onu da es geçti. Bu anlamda tutarlı diyebiliriz.

Murillo ilk yarıda çift sarıdan atılması gerekirdi.

Sane ilk yarıda atılmalıydı. Diğer verdiği sarılara bakarsak tabii. Yoksa benzer pozisyonda her hakem kırmızı verecek diye bir şey yok. VAR'ın karışmaması normaldi ama hakemin yönetimine bakarsak o pozisyonda kırmızı çıkarması gerekirdi Sane'ye.

Singo kendisine faul yapıldı Sarı gördü. Apo kaptan olmasına rağmen anlık bir itirazdan sarı gördü vs.

İki takım lehine aleyhine bir çok tutarsızlığın olduğu maçtı. İki takım da kötü oynadı ama GS Uğurcan sayesinde galibiyeti hak etti.

Yabancı hakem karşı olsam da şampiyonluk yarışı Fener maçına kadar sürerse ki muhtemelen sürecek, o maça yabancı orta hakem ve yabancı var getirilmeli.
Başka maçlarda emsalleri olan pozisyonlar bu kadar tartışılıyorken o maçın gündemi savaşın bile önüne geçer

Son düzenleme:
Pozisyonları yok ki golleri olsun. Rakip 40 dakika on kişi kalmış bunlar hembele hümbele. Orkun'un büyük topçu olduğunu falan düşünen bjkli gençler varsa onlar adına üzülürüm. Lig zaten biz puan farkını eşitleyemediğimiz gün bitmişti. Gs o günden beri şampiyon. Bu maç hala daha şüphesi olan gslileri rahatlatmıştır.

Apo ve Okan cezalı duruma düşmüş.

Başakşehir maçı sıkıntıya girdi.

Davinson-Singo tandemi olmuyor maalesef.

Başakşehir son 7 maçın 6'sını kazandı. Sadece Beşiktaş'a yenildi.
Şanslı olsalar şuan puan durumunda BJK'nin bile önünde olurlardı.

Fener ise evinde Samsunla oynayacak sonra da son sıradaki Karagümrük ile.

Apo ve Okan cezalı duruma düşmüş.

Başakşehir maçı sıkıntıya girdi.

Davinson-Singo tandemi olmuyor maalesef.

Başakşehir son 7 maçın 6'sını kazandı. Sadece Beşiktaş'a yenildi.
Şanslı olsalar şuan puan durumunda BJK'nin bile önünde olurlardı.

Fener ise evinde Samsunla oynayacak sonra da son sıradaki Karagümrük ile.
Osi BJK'ye karşı iş yapamıyor ki daha güçlü bir BJK var şuan.

Sahada döve döve puan alacaklar bizden. Ama kaç puan alırlar bilmem.

Benim tahminim 2-1 veya 3-1 yeniliriz.

İyi ve şanslı günümüzde olursa berabere biter.
Reis lütfen sen yorum yapma hayır bir şeyden değil ben niyetini anlıyorum ama rakipler böyle mantıklı yanlış yorumlar duydukça umutlanacak

Reis lütfen sen yorum yapma hayır bir şeyden değil ben niyetini anlıyorum ama rakipler böyle mantıklı yanlış yorumlar duydukça umutlanacak
Umutlansınlar çünkü Tedesco hocam varken şampiyonluk hiç uzak değil ✍

@justahuman ve totemleri olduğu sürece iş yaş.
Yorumlarım derin anewlizlere dayanmaktadır ama elbette %100 doğru sonuçlanmıyor bu yüzden yatırım tavsiyesi değildir ✍

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık