Az önce yayında duyduğum bir iddia: 30 milyon Euro+ 6 milyon Euro maaş. Sırf taraftardan laf yememek için yaptıkları şeye bak. Takımın altına dinamit döşediler resmen.
Bu kadar da değildir ya. Ciddi ciddi şunu basıp anında Petroviçi alabilirdin.Az önce yayında duyduğum bir iddia: 30 milyon Euro+ 6 milyon Euro maaş. Sırf taraftardan laf yememek için yaptıkları şeye bak. Takımın altına dinamit döşediler resmen.
Bizim yapamadığımızı bu adamlar yapsın da bu transfer olmasın ya. Sırf Dursun ve yanındakiler laf yemesin diye adamların yaptıkları şeye bak. Bu adam yerine çıkıp biz adam alamadık deseler yine kabul ya.EGM'yi arayıp şikayet ettim. İzinsiz gösteri yapıyorlar
Yani büyük ihtimal biraz aceleye getirdiler uğurcan için biraz fazla para.30 M+ 6 M maaş olayı ciddiyse Edersonu bedavaya aldık derim. Fakat muhtemelen yalandır, TS kardeş kulübüne bu yanlışı yapmaz...
Öyle olsa bile 30 M ne? 20 falan hadi Türk kaptan falan dersin ben 20 için bile etmez dedim bizle adı çıkınca.Yani büyük ihtimal biraz aceleye getirdiler uğurcan için biraz fazla para.
Oyuncu verdiği konuşuluyor 20+ berkan şeklinde vermiş olabilirler.Öyle olsa bile 30 M ne? 20 falan hadi Türk kaptan falan dersin ben 20 için bile etmez dedim bizle adı çıkınca.
Hala inanmıyorum 30 olduğuna, gerçekse fena kazık.