Ölüm cerrahı Bugün 06:58 #1,671 Sir Crocodile dedi ki: Akedemiden rakibini getirin, Nagelsmann... Genişletmek için tıkla ... Çok okey bence. Ama önce bokanın kovulması lazım. (1000. Mesajıma özel büyük harflerle BOKANVEYÖNETİMİSTİFA)
Sir Crocodile dedi ki: Akedemiden rakibini getirin, Nagelsmann... Genişletmek için tıkla ... Çok okey bence. Ama önce bokanın kovulması lazım. (1000. Mesajıma özel büyük harflerle BOKANVEYÖNETİMİSTİFA)
Mihawk 22 dakika önce #1,672 Ölüm cerrahı dedi ki: Çok okey bence. Ama önce bokanın kovulması lazım. (1000. Mesajıma özel büyük harflerle BOKANVEYÖNETİMİSTİFA) Genişletmek için tıkla ... Okan Buruk fanı olarak 3 mesajını sildim, artık 998. mesajın oldu bu.
Ölüm cerrahı dedi ki: Çok okey bence. Ama önce bokanın kovulması lazım. (1000. Mesajıma özel büyük harflerle BOKANVEYÖNETİMİSTİFA) Genişletmek için tıkla ... Okan Buruk fanı olarak 3 mesajını sildim, artık 998. mesajın oldu bu.
Ölüm cerrahı 21 dakika önce #1,674 Mihawk dedi ki: Okan Buruk fanı olarak 3 mesajını sildim, artık 998. mesajın oldu bu. Genişletmek için tıkla ... 3 mesaj daha Okan istifa diyebilirim o zaman hehehehe
Mihawk dedi ki: Okan Buruk fanı olarak 3 mesajını sildim, artık 998. mesajın oldu bu. Genişletmek için tıkla ... 3 mesaj daha Okan istifa diyebilirim o zaman hehehehe