Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Hazırlık maçlarında futbolcuyu çok ezmemek gerek sezon öncesi yüklemeler yapılırken oyuncular yorgun oluyor sonuçta.Ama Cuesta gerçekten çok kötü futbolcu adama kızamıyorum da bir suçu yok yarım saattir ağzı açık izliyorum pozisyon alma yok,fundamental yok gerçekten çok büyük skandal şu adamı 8 milyona getirmek.Tamam futbol dünyasında komisyon olayı yaygındır bazen menajerlere ve yöneticilere başka transferler için komisyon yedirirsin sana 3 tane iyi futbolcu getirecekse bir tane de bok getirir o arada kaynar oradan komisyonunu alır yoluna bakar ama 8 milyonluk komisyon da olmaz şunu 3 milyona da çakabilirlerdi.Süper ligde herhangibir takımda rotasyona giremez 2. lig de birkaç maç oynatır dener tekme tokat kovarlar öyle bir futbolcu.

Hazırlık maçlarında futbolcuyu çok ezmemek gerek sezon öncesi yüklemeler yapılırken oyuncular yorgun oluyor sonuçta.Ama Cuesta gerçekten çok kötü futbolcu adama kızamıyorum da bir suçu yok yarım saattir ağzı açık izliyorum pozisyon alma yok,fundamental yok gerçekten çok büyük skandal şu adamı 8 milyona getirmek.Tamam futbol dünyasında komisyon olayı yaygındır bazen menajerlere ve yöneticilere başka transferler için komisyon yedirirsin sana 3 tane iyi futbolcu getirecekse bir tane de bok getirir o arada kaynar oradan komisyonunu alır yoluna bakar ama 8 milyonluk komisyon da olmaz şunu 3 milyona da çakabilirlerdi.Süper ligde herhangibir takımda rotasyona giremez 2. lig de birkaç maç oynatır dener tekme tokat kovarlar öyle bir futbolcu.
Alıcısı çıksın diye oynatıyorlar da. Alıcısı çıksın diye oynatmamaları lazım belki de : ))

1. Ligdeki stoperlerin hiç olmazsa %70-80 i bundan daha iyidir

Osimhen, Hakan ve Boey gelirse başka bir transfere gerek kalmaz.
Osimhen gelirse, Hakan değil de, bonsevissiz olarak İlkay gelir.

Kale için de Ter-Stegen veya Sommer olur. Osimhen sonrası limit kalmışsa başka bir isim de olabilir.

Boey'in durumu biraz ona bağlı. Başka yerden teklif gelmezse gelir.

Apo yerine sol ayaklı bir transfer şart ama zor gözüküyor.

Osimhen gelirse, Hakan değil de, bonsevissiz olarak İlkay gelir.

Kale için de Ter-Stegen veya Sommer olur. Osimhen sonrası limit kalmışsa başka bir isim de olabilir.

Boey'in durumu biraz ona bağlı. Başka yerden teklif gelmezse gelir.

Apo yerine sol ayaklı bir transfer şart ama zor gözüküyor.

Bekler sağlam olursa Apo ile devam edilebilir. Yönetim yine plansız takılıyor.

Ali denen embesil Biossuma transferini beceremeyecek zaten beceremezde. Çünkü Biossuma'yı transfer ederse Fenerbahçe ortasahaya çok üst düzey oyuncu almış olur ve rakiplerine avantaj sağlamış olur. Böyle bir durumu Ali ister mi:artiz:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık