Yoğurtculara anlatma boşuna. :d Daha başkanlarını 7 senede gönderemediler.Devir değişti, Bayern Münih olduk diye boşuna denmiyor.
Fener ikinci, Beşiktaş üçüncü öyle gidecek artık.![]()
Yoğurtculara anlatma boşuna. :d Daha başkanlarını 7 senede gönderemediler.Devir değişti, Bayern Münih olduk diye boşuna denmiyor.
Fener ikinci, Beşiktaş üçüncü öyle gidecek artık.![]()
Alıcısı çıksın diye oynatıyorlar da. Alıcısı çıksın diye oynatmamaları lazım belki de : ))Hazırlık maçlarında futbolcuyu çok ezmemek gerek sezon öncesi yüklemeler yapılırken oyuncular yorgun oluyor sonuçta.Ama Cuesta gerçekten çok kötü futbolcu adama kızamıyorum da bir suçu yok yarım saattir ağzı açık izliyorum pozisyon alma yok,fundamental yok gerçekten çok büyük skandal şu adamı 8 milyona getirmek.Tamam futbol dünyasında komisyon olayı yaygındır bazen menajerlere ve yöneticilere başka transferler için komisyon yedirirsin sana 3 tane iyi futbolcu getirecekse bir tane de bok getirir o arada kaynar oradan komisyonunu alır yoluna bakar ama 8 milyonluk komisyon da olmaz şunu 3 milyona da çakabilirlerdi.Süper ligde herhangibir takımda rotasyona giremez 2. lig de birkaç maç oynatır dener tekme tokat kovarlar öyle bir futbolcu.
1. Ligdeki stoperlerin hiç olmazsa %70-80 i bundan daha iyidirHazırlık maçlarında futbolcuyu çok ezmemek gerek sezon öncesi yüklemeler yapılırken oyuncular yorgun oluyor sonuçta.Ama Cuesta gerçekten çok kötü futbolcu adama kızamıyorum da bir suçu yok yarım saattir ağzı açık izliyorum pozisyon alma yok,fundamental yok gerçekten çok büyük skandal şu adamı 8 milyona getirmek.Tamam futbol dünyasında komisyon olayı yaygındır bazen menajerlere ve yöneticilere başka transferler için komisyon yedirirsin sana 3 tane iyi futbolcu getirecekse bir tane de bok getirir o arada kaynar oradan komisyonunu alır yoluna bakar ama 8 milyonluk komisyon da olmaz şunu 3 milyona da çakabilirlerdi.Süper ligde herhangibir takımda rotasyona giremez 2. lig de birkaç maç oynatır dener tekme tokat kovarlar öyle bir futbolcu.
El elden üstündür höa, akıllı olsunlar.Barbar sporunun bence tüm dünyada yasaklanması lazım. İnsanları zehirliyor. Gençler daha faydalı işlere yönlendirilmeli diye düşünüyorum.![]()
Osimhen gelirse, Hakan değil de, bonsevissiz olarak İlkay gelir.Osimhen, Hakan ve Boey gelirse başka bir transfere gerek kalmaz.
Osimhen gelirse, Hakan değil de, bonsevissiz olarak İlkay gelir.
Kale için de Ter-Stegen veya Sommer olur. Osimhen sonrası limit kalmışsa başka bir isim de olabilir.
Boey'in durumu biraz ona bağlı. Başka yerden teklif gelmezse gelir.
Apo yerine sol ayaklı bir transfer şart ama zor gözüküyor.