Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Sergeni isteyenler hangi kafayla istiyor merak ediyorum. Geçen sene takım zor durumdayken gel dediler gelmedi. Daha sonra Fener'e yanladı. Acun istifa edip gitmese Mourinho yu kovup sergeni getirecekti. Hatta yanında Hülya Avşar'ı da getirsin diye millet dalga geçiyordu.
Ben bizim milletin kaypak adam sevgisini anlamıyorum. Sergen gelecek olsa önceki sene gelirdi. Gelmese bile Fener'e yanladıktan sonra ben BJK taraftarı olsam kulübe adımını atmasını istemem.

Dalga geçmek için demiyorum Gs nin kurtulmaya çalıştığı Frankowski nelson zaniolo Bjk ye seviye atlatır hatta Gs nin 3. Forveti ve como ya yollayacağı Morata baya fark yaratır.Çok eksikleri var ve kötü bir hocaları var.

Dalga geçmek için demiyorum Gs nin kurtulmaya çalıştığı Frankowski nelson zaniolo Bjk ye seviye atlatır hatta Gs nin 3. Forveti ve como ya yollayacağı Morata baya fark yaratır.Çok eksikleri var ve kötü bir hocaları var.
Bende dalga geçmek için demiyorum ama bunlar idman yememiş. Mourinho Portekize götürdü diye Fenere sataşıyorduk bunların hali içler acısı. Sahanın içinde çok zavallı duruyorlardı. 18-20 yaşında çocuklar her ikili mücadeleyi kazandı. Acilen hocayı kovup doğru düzgün idman yaptıran bir alman getirmeleri lazım. Benim tercihim Felix Magath olurdu. Birde geçen senede gördük bunlar maç seçiyor. Gelip Galatasaray'a, Fener'e posta koyuyorlar gidip adanademire yeniliyorlar. Çok ciddi disiplinli bir hoca lazım bunlara.

Ligin başlamasına 2 hafta kalmış ortada ne kaleci var ne Osimhen var ne stoper ne sağ bek nede orta sahaya yedek var.Takımdan kimsenin gittiği falanda yok.İnsanlar birde Dursun'u övüyorlar ya kafayı yiyorum.Rezil bir süreç.Sane aldıklarından beri bir halt yapmıyorlar anca gazetecilere kendilerini övdürüyorlar.

Güney Amerikalı kaleci tutuyordu bizde.
Ederson işi ya tamam ya da yattı. Fabrizio'ya göre City 40-45m € bedel ile James Traffordu almış. David ornstein'e göre de Ederson takımda kalacak ve yedek kalecileri ortega gidecekmiş.

Bu gazeteci güvenilir mi, böyle bir iddia söylemiş

diyelim ki haber doğru peki mertens'in orta saha boşluğunu kim dolduracak?

Son düzenleme:
Tehlikeli iş yaptıkları daha ulaşılabilir kaleciyi hemen bitirmeleri gerek yoksa Günay'la ilk yarıyı oynarsak elde bir şey kalmaz. Oyuncuyu ikna etmeleri olası olsa da PSG'yi ikna edemezler bedavaya aldılar sonuçta bunu bonservis hedeflemiyorlardır.
Ederson'a Mourinho yalvarıyormuş. 7 kere görüntülü aramış, Gsye değil bize gel diye. FB fiyatı arttırırsa Gs çekilir zaten. Oyuncu menajerine söylemişler bizim teklifimiz bu başkasıyla görüşüyorsanız oraya gidin diye. Ali Koç'da mecburen kesenin ağzını açıp 1.5 katı para verir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık