Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Taraftarın hakkı o. Takımı şampiyon yap ve git diyorlar adama. CL son 16 yapmış, şampiyon yapmış adama defol diyorlar.
Okan'nın eleştirilecek tarafı çok ama adam netice olarak başarılı. hem gelirken hak ederek geldi. hem de başarılı oldu. Avrupa'da genel manada başarısız bir tablosu vardı. Ama bu sene Avrupa'da da başarı geldi.

Arda falan gelsin diyor. Okan sonrası için bende isterim ama hala, Okan kadar kendisini ispat ettiğini düşünmüyorum. Gelse 6 ay sonra en çok gelsin diyenler kovmak isteyecek. Okan sonrası gelirse 3 yıl süre verilsin. En az 2 yıl. Ama bizim kulüplerde zor maalesef.

Okan'nın eleştirilecek tarafı çok ama adam netice olarak başarılı. hem gelirken hak ederek geldi. hem de başarılı oldu. Avrupa'da genel manada başarısız bir tablosu vardı. Ama bu sene Avrupa'da da başarı geldi.

Arda falan gelsin diyor. Okan sonrası için bende isterim ama hala, Okan kadar kendisini ispat ettiğini düşünmüyorum. Gelse 6 ay sonra en çok gelsin diyenler kovmak isteyecek. Okan sonrası gelirse 3 yıl süre verilsin. En az 2 yıl. Ama bizim kulüplerde zor maalesef.

Umarım gider bu sene. Takip etmek istemiyorum ligi. Yerine gelen yabancıyla da 5.'lik mücadelesi veririz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık