Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

psg oturmuş bir takım. futbolcular, enrique hocamın ne oynatmak istediği biliyorlar ve sahaya yansıtıyorlar oyunu. tempo ayarını da pozisyon değiştirmeyi de muazzam yapıyorlar ve oyun olarak eziyorlar real'i ama real'i de yerin yedi kat dibine gömmemek lazım. çok değil 3 ay öncesine kadar rezil futbol oynayan bir takımdı bu takım ve yeni bir şeyler deniyor alonso hocam. bu maç özelinde çok kötüler ama güncel olarak dünyanın en iyi takımına karşı ezilmeleri çok da şaşırtıcı değil.

Real madrid orta sahasını imha ettiler.Valvarde ve Arda yok oldu.Psg mevkisiz takım herkes heryerde oynuyor defansın göbeğındeki ikili hariç herkes hücumda yapıyor defansta sinirbozucu bir takım.

PSG, baskıyı o kadar rahat kırıyor ki RM sadece yorulmakla kalıyor. Belki doğru anları iyi sezseler RM daha rahat maç çıkartır. Bir de defansların üst üste basit hatası takımı maçtan etti. Valverde'nin orta sahadaki pres gücü eksilince orta saha hakimiyeti tamamen PSG elinde kaldı. Arda'nın merkezde kaldığı bu tür maçlarda çok zorlanır, neyse ben Arda'nın bu maçla beraber iyi bir tecrübe edindiği için mutluyum.

Vini ve Mbappe'nin birlikte oynaması bana iyice zor gelmeye başladı.Doğru düzgün press yapmıyor adamlar.Takıma çok yük bindiriyorlar.Bağlantı kaliteside düşüyor.Real keşke kaplumbağayı almasaydı ya.

Psg dinamizm olarak enformda takım, neredeyse eksiksiz. Bu uzun yıllar gidebilir malum para sorunu da yok. Maça bakamıyorum misafir var, asencio nasıl oynuyor realin saatli bombası çünkü

Kapışmaktan ziyade Saadettin o dönem yöneticiydi Aziz Yıldırım'ın ekibinde. Ters düştüler evrak işlerinde falan Sadettin kovuldu sonra.

Talisca gelecek sene bitiyor sözleşmesi, John Duran da kiralık zaten. Mourinho da sene sonu gidecek, kısaca gelen yönetim zaten bu seneyi değil gelecek seneyi kurgulayacak zaten. Devre arası transfer dışında yeni yönetimin pek hareket alanı kalmıyor ama hiç olmazsa gelecek sezon için doğrudan harekete geçerler erkenden Ali gibi en küçük şeyde 15 gün düşünmek için beklemeler. Gelecek yıl için erkenden TD, oyuncu girişimleri yapabilirler akıllı olurlarsa.

Aziz Yıldırım- Ali Koc-Saadettin Saran arasında üçlü seçim olursa Aziz Yıldırım kazanma ihtimali bir tık fazla bana göre çok az farkla da olsa kazanır.

Aziz Yıldırım %35
Sadettin Saran %35
Ali Koç % 30

Sadettin'in ihtimali daha artabilir ikisi dışında başkan isteyen adaylar sebebiyle ama son olaylar sonrası Sadettin de gözden düştü. Misal geçen sene aday olsaydı Sadettin dümdüz rezil ederdi Ali'yi seçimle. Aziz Yıldırım 10 bin küsür oy aldı şuan daha çok alır ama ister istemez Sadettin'e kayan oyları olacaktır. Fakat Ali Koç'un oylarının neredeyse yarısı kayar Sadettin'e.

Şuan Aziz Yıldırım aday değil ama Sadettin aday olursa olur diyor pek çok kişi. O aday olursa Mahmut Uslu falan onu destekleyecek zaten. Hakan Bilal Kutlualp çekilmezse 4 kişilik bir seçim olabilir. Aziz Yıldırım'ın seçime girmeme ihtimali de var tabi.
Saadettinin öyle bir gücü yok. Geçen sene aday olsa rezil olurdu. Aziz Yıldırım bile rezil oldu Mourinho ve Acun Ilıcalı etkisiyle. Bu sene aday olursa Ali den de azizden de bıktık diyen tayfanın oyunu alabilir. Ama bana göre kaypak duruyor. O Rus futbolcunun transferinde muhtemelen zimmetine para geçirdiğini düşünüyor Aziz Yıldırım ekibi ki adamı kovdular ve hepsi birden nefret ediyor. Aziz o kadar sene başkanlık yaptı ama kimseyle ilgili çıkıp bize sahte evrak getirdi vs demedi. Bir sürü adam kovdu ama bunun gibi değil. Bu saatten sonra 3 adaylı seçim olursa bana göre bir tık Aziz Yıldırım önde. Ben gsli olarak onun olmasını istemem. Herif bela. Yıllarca zulmetti bize. Sadettin sarana baya bir medya desteği var. Youtuberların vs çoğunu satın almış sanırım. Hype yapıyorlar baya. Seçim sonucu tahmin etmek zor ama fener şampiyonlar liginden elenirse ve Ligde kontra olana kadar 3-5 puan geri düşerse mali kongre ibra edilmeyebilir. Şuanda ben işlerini çok zor görüyorum çünkü neredeyse sıfırdan takım kurmaları lazım. Stoperler, bekler, kanatlar vs hepsi sıkıntı. Kaleciyi de değiştirmeyi istiyorlar. O kadar transfer ve maliyetler çok zor. Zaten Mourinho da takımı kampa almadı. Topuk yaylası yerine memleketine götürecek. Ben bu sene fenerden hiçbir şey beklemeyin derim. Kongreyi Eylülde yapacak diye bu seneyi de yediler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık