Kapışmaktan ziyade Saadettin o dönem yöneticiydi Aziz Yıldırım'ın ekibinde. Ters düştüler evrak işlerinde falan Sadettin kovuldu sonra.
Talisca gelecek sene bitiyor sözleşmesi, John Duran da kiralık zaten. Mourinho da sene sonu gidecek, kısaca gelen yönetim zaten bu seneyi değil gelecek seneyi kurgulayacak zaten. Devre arası transfer dışında yeni yönetimin pek hareket alanı kalmıyor ama hiç olmazsa gelecek sezon için doğrudan harekete geçerler erkenden Ali gibi en küçük şeyde 15 gün düşünmek için beklemeler. Gelecek yıl için erkenden TD, oyuncu girişimleri yapabilirler akıllı olurlarsa.
Aziz Yıldırım- Ali Koc-Saadettin Saran arasında üçlü seçim olursa Aziz Yıldırım kazanma ihtimali bir tık fazla bana göre çok az farkla da olsa kazanır.
Aziz Yıldırım %35
Sadettin Saran %35
Ali Koç % 30
Sadettin'in ihtimali daha artabilir ikisi dışında başkan isteyen adaylar sebebiyle ama son olaylar sonrası Sadettin de gözden düştü. Misal geçen sene aday olsaydı Sadettin dümdüz rezil ederdi Ali'yi seçimle. Aziz Yıldırım 10 bin küsür oy aldı şuan daha çok alır ama ister istemez Sadettin'e kayan oyları olacaktır. Fakat Ali Koç'un oylarının neredeyse yarısı kayar Sadettin'e.
Şuan Aziz Yıldırım aday değil ama Sadettin aday olursa olur diyor pek çok kişi. O aday olursa Mahmut Uslu falan onu destekleyecek zaten. Hakan Bilal Kutlualp çekilmezse 4 kişilik bir seçim olabilir. Aziz Yıldırım'ın seçime girmeme ihtimali de var tabi.