Osimhen bu paraları edecek bir oyuncu değil bence
sağa sola boşa para dağıtacağına tutmuş oyuncuyu almak daha mantıklı. Yoksa boş beleş adamları alıyorsun hiçbir halta yaramadan para komple çöpe gidiyor. Ziyech, cuesta, sallai, Frankowski, zaha gibi 5 adam alacağına bunu al daha iyi. Sattığın formadan, yaptığın reklamdan zaten bir şekilde çıkarırsın parasını. Sakatlanmadığı sürece bir sorun olmaz. Seneye de şampiyon olup şampiyonlar ligine direk gidebilmek icin lazım böyle adamlar.
Mesela Fener'in aldığı adama bak. Jhon duran absürt paralar verip arabistandan adam alıp duruyor Ali koç. Bir Gsli olarak çok mutlu oluyorum bu duruma. Talisca gibi bu da yürüyerek oynar. Son 50 şutunu izledim Cristiano Ronaldo bunu boşa kovdurmamış

Daha 2-3 ay olmadan olacakları tahmin edebiliyorum. Fener şampiyonlar ligine giremeden elenecek. Mourinho futbolcularla birbirine girecek özellike bu Duran'la. İlk puan kaybında ligde Ali koç istifa diye bağıracak tribünler. Bu dediğim senaryoda Eylül ayındaki kongrede Ali Koç ibra edilmeyecek. Yeni gelen başkanda mourinho'yu kovup 15-20 kağıt da kovma parasına bayılacak. Sergen'i feneri getirmeye çalışan bir grup var sezon ortasında Sergen'i getirecekler diye düşünüyorum. Ondan da bir halt olmaz zaten. Bu gidişle fenerbahçe de batar