Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Bu takımın Benfica'yı elemesi imkansız.

Olayı şöyle özetleyeyim FB bu akşam Benfica'yı elesin, bu 2007 ŞL çeyrek final başarısından daha büyük başarı olur.

Amrabat düz oynuyor, hatta oynayamiyor. Szymanski koşma dışında yaratıcılık sıfır, ileride baskı futbolu oynamazsan düz topcuya dönüşüyor. Samedo sakatlanmış, takımda kanat yok, üstüne Santrafora top getiremiyor bu takım. Ne yapacak da turu geçecek? Boşa oynuyorlar...

Sabaha kadar oynansa Fener kazanamazmış gibi bir hava var maçta.

Şöyle bir takımlara baktım, o kadar takım içinde bas bas bağıran bir tane Şampiyonlar Ligi takımı var, o da Benfica.Tam Fener kurası çekmiş FB.

Bir takım her duran toptan gol yer mi anasını satayım? Szymanski çöpü orta sahadan rovaşata gol atsa fark etmez onu hala daha ısrarla bu takımda tutanın da oynatanın da yatacak yeri yiyecek ekmeği yok.

Böyle deplasmanda savumak okeyde bu kadarda top rakibe bırakılmaz bizim oyuncularımız savunma yönleri ağır basan oyuncular değil.Bİr duran top direk gol oluyor brownu hucumda iyi ama normalde bu kadar kolay kendini yere bırakırsa başka hakemler gol verirki bence goldu o pozisyon.

Holoskoyu gördüm istemsiz güldüm
Gerçekten eski futbolcuları getirmeleri cok iyi olmuş
Besiktasli ünlülerden ziyade eski futbolcular formati devam etmeli
Bazı ünlülerin olmasına karşı değilim. Zafer Algöz Ceza gibilerine ben okeyim yani.

Ama hele yakın dönemde daha iyi bildiğimiz sevdiğimiz oyuncular daha mutlu ediyor beni.
Holoskonun gerekirse bir miktar para ver demesi çok güzel bir detaydı. :D

Format güzel de BJK'de feda döneminin havası yok. Onu da yakalasalar, ona yönelik adım atsalar o zaman bir şeyler yakalayabilirler bence.
Daha önce de yazdım
Suan bir futbol aklı ile yonetildigimizi zannetmiyorum
Taylan ve ridvan haric transferler hep menajer transferi gibi geliyor bana
Yoksa geçmişinde bu kadar sakatlık öyküsü olan topcuyu bir araya toplamak riskli geliyor
Teansferkerde kulüp doktoru scouting ekibinden daha cok yetkiye sahip
Öyle bir donem

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık