buluruz iteleyecek birini inşallah.Demiştim sizden kerizi çıkmaz...![]()
buluruz iteleyecek birini inşallah.Demiştim sizden kerizi çıkmaz...![]()
Bunlar itemeleyi de beceremiyor.buluruz iteleyecek birini inşallah.
Daha şampiyon olmadan oturduğumuz yerden şamp primi almışız.Pafos ve Kairat sayesinde GS'nin kasasına +640K euro giriyor.
Zor bir ihtimal ama Basel, Kopenhag'ı elerse, ayrıca bir 960K euro civarı daha gelecek.
Bi Cips parası ediyor ama olsun. TR şampiyonluk primi de öyle (( :
Geçen yıl en çok top kurtarma yüzdesine sahip kaleciymiş.
Ederson, Alison falan derken Antep'in kalecisine kalmışız gene![]()
Donna ve Alisson zaten olmazdı. Sommer kısa vade için en iyi çözümdü. Ederson'a açıkçası hiç sıcak değilim.
Kalecide en önemli şey kaleci antrenörü. Bize gelirse gelişimi durur. Taffarel gittiğinden beri olağanüstü performans gösteren kalecimiz yok.Donna ve Alisson zaten olmazdı. Sommer kısa vade için en iyi çözümdü. Ederson'a açıkçası hiç sıcak değilim.
Büyük takımların yavaş yavaş kaleyi teslim etmeyi düşenecekleri bir kaleci Lammens, alabileceğimizi sanmıyorum. Ama alırsak Ederson'a göre bizde tutma ihtimali bence daha fazla. Ve eğer tutarsa, ya uzun yıllar kaleci sorunu olmaz. Veya Astronomik fiyata satış olur. Çünkü şimdeden devlerin radarında. Milli takımında bayrağı devralırsa, GS'den sonra Real yapma ihtimali bile olur. Bu yüzden alınabilir bir risk.
Emeklilik yaşı gelmiş kaleci yerine bu tarz adamlara razıyım. Risk alacaksan bunlarla alacaksın ya. Kötü çıksa bile. bir şey demem. En azından gönderirken sıkıntı yaşamazsın. Tutarsa da uzun yıllar sen rahat edersin ya da satarken para kazanırsın.
Ederson için bu kadar ısrar edilip alınamamasını anlayamıyorum. iddiaya göre Okan Buruk hem Osimhen hemde İcardi aynı anda oynaması için bu adam lazım diyor. E daha uzatacak ne var. Gidip Osimhen'i 80 e aldın mı bunu da seve seve alacaksın. Yoksa Günay gol yememe rekoru kırıyor. En azından Fener'in kalecisinden iyi görüntü çiziyor. Almıyorum kaleci Günay oynayacak deyip sezon başında yanına da yedek Berke'yi falan çekip bitirseydin olayı. Transfer sezonu bitmek üzere hala kaleci derdindeyiz.Emeklilik yaşı gelmiş kaleci yerine bu tarz adamlara razıyım. Risk alacaksan bunlarla alacaksın ya. Kötü çıksa bile. bir şey demem. En azından gönderirken sıkıntı yaşamazsın. Tutarsa da uzun yıllar sen rahat edersin ya da satarken para kazanırsın.