Ali koç, acun, ülker vs herkes elini cebine atmış. Fenerin para sıkıntısı olmazBen öyle düşünmüyorum usta. GS maddi anlamda geçen sene ve önceki seneden dolayı zorluk çekti. Ancak boeyin satışı büyük ölçüde toparladı bu sorunu. Şimdi bizim düzelen ekonomimize harcama yapacak olan biziz. Eğer başarı ve satış gelmezse sizden daha kötü çakiliriz 2,3 seneye.
Ama GS 2,3 sene içinde bundan iyi kadro kurar
Usta 7 sene önce atıf cchekukemeku yu açıklıyorduk yıldız olarakAli koç, acun, ülker vs herkes elini cebine atmış. Fenerin para sıkıntısı olmaz
O zamanlar sorumluluk almamışlardı. Şimdi direkt işin başındalar. Fener çok zengin kulüp. Yönetim sisteminiz bizim gibi olsa rakipsiz olurdunuz.Usta 7 sene önce atıf cchekukemeku yu açıklıyorduk yıldız olarak![]()
Usta o zengin adamlar senden benden pintiler 2 kuruş vermezler kendi çıkarları olmadığı zaman. O işler yalan dolan. Ekonomiyi her ne kadar futbol cahili olsada Ali düzeltti.O zamanlar sorumluluk almamışlardı. Şimdi direkt işin başındalar. Fener çok zengin kulüp. Yönetim sisteminiz bizim gibi olsa rakipsiz olurdunuz.
Usta çerez parası ya bu adamlar için. Acun zaten el atmış olaya. Mou tutarsa (ki adamın işine karışılmadıkça tutmaması zor) dominasyon kuracaksınız gibiUsta o zengin adamlar senden benden pintiler 2 kuruş vermezler kendi çıkarları olmadığı zaman. O işler yalan dolan. Ekonomiyi her ne kadar futbol cahili olsada Ali düzeltti.
Gerçi son zamanlarda birşeyleri başarmaya başlıyor gibi haydi bakalım
Mousuz da öyleydiler, pek bir şey değişmeyecek hayatımızda.Fenerbahçeye karşı kendini paralayan hayatının maçını oynayan anadolu united
Hükümet desteği alınmışı görüyorum bıyıklara bakınca.