Lewanın bu gülüş, FB için can atıyorum gülüşü mü? Yoksa oraya gideceğime Araplara giderim daha iyi gülüşümü çözemedim.
Yok mu bir GS habericisi içimiz dışımız Feneristan oldu
Yok mu bir GS habericisi içimiz dışımız Feneristan oldu
Erden ekibini aldı gitti. Onun ağı güçlüydüLewanın bu gülüş, FB için can atıyorum gülüşü mü? Yoksa oraya gideceğime Araplara giderim daha iyi gülüşümü çözemedim.
Yok bu bir GS habericisi içimiz dışımız Feneristan oldu
Bıyıklar konuşuyor.
Hayatımda hiç şampiyonluk kutlamasına katılmadım. Hiç ilgimi çekmez öyle şeyler.Erden ekibini aldı gitti. Onun ağı güçlüydü
Futbol barbar oyunu zaten dostum ya
Ben öyle düşünmüyorum usta. GS maddi anlamda geçen sene ve önceki seneden dolayı zorluk çekti. Ancak boeyin satışı büyük ölçüde toparladı bu sorunu. Şimdi bizim düzelen ekonomimize harcama yapacak olan biziz. Eğer başarı ve satış gelmezse sizden daha kötü çakiliriz 2,3 seneye.Hayatımda hiç şampiyonluk kutlamasına katılmadım. Hiç ilgimi çekmez öyle şeyler.
Ama bu sene katılmalıydım sanki. Uzun yıllar istesem de katılamayacağım gibi. Vay arkadaş
Duyduğuma göre bu sezon badminton takımımız bomba gibi geliyormuş. Biz buradan devam.Futbol barbar oyunu zaten dostum ya![]()
Duyduğuma göre bu sezon badminton takımımız bomba gibi geliyormuş. Biz buradan devam.
Çok korkutucu çok. 2-3 yıl daha hakimiyetimiz sürer diyordum da çöküş dönemi hızlı geldi usta. Yazık olcak kadroya
Rahat olunVaz geçtim, zehirli ok gelmiş, 5. gerçek yıldız hayırlı olsunx.com
x.com
![]()