Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bı kere ya Fenerlisindir ya da Fenerbahçe düşmanı.Denizlide GS olsa harika karşılanırdı,ama Fener gelirse sandalyeler havaya uçulur.Sen Ts deplasmanında farka gidersen tribünde İcardi diye bağırılır, Fener giderse maç su şişeleriyle oynanmaz hale gelir.Bu kadar nefretin olduğu yerde bu travmaları yaşamamız normal.Ben bu kaçan şampiyonlukları kabul ediyorum ama daha zorlu şartlarda mücadele ettiğimizi de biliyorum.
Denizli kümede kalma maçını veriyordu. Fener yerine Gs gitse yine aynısı yaşanırdı. Trabzonla aranızdaki husumet neredeyse 70 lere dayanıyor. 96 ve 2011 le zaten geri dönüşü olmayacak derecesinde nefret ilişkisine dönüştü.

Onun dışında bu yıl hatay maçlarında gayet rahattınız. Sivasın son dakkalarda kazandığı penaltıya, Bülent uygun neredeyse ağlayacaktı. Sahada oynadıkları futbolda rezaletti. Beklenmeyen bir penaltı olayıyla beraberlik alındı. İki takıma da böyle maçlar bulunur ama ligin en iyisi her zaman şampiyon oluyor. Fener son 10 yıldır hiçbir zaman ligin en iyisi olmadı. Bana şu sezon şampiyondan daha iyiydik de tamam diyeyim.

Denizli kümede kalma maçını veriyordu. Fener yerine Gs gitse yine aynısı yaşanırdı. Trabzonla aranızdaki husumet neredeyse 70 lere dayanıyor. 96 ve 2011 le zaten geri dönüşü olmayacak derecesinde nefret ilişkisine dönüştü.

Onun dışında bu yıl hatay maçlarında gayet rahattınız. Sivasın son dakkalarda kazandığı penaltıya, Bülent uygun neredeyse ağlayacaktı. Sahada oynadıkları futbolda rezaletti. Beklenmeyen bir penaltı olayıyla beraberlik alındı. İki takıma da böyle maçlar bulunur ama ligin en iyisi her zaman şampiyon oluyor. Fener son 10 yıldır hiçbir zaman ligin en iyisi olmadı. Bana şu sezon şampiyondan daha iyiydik de tamam diyeyim.
İmkanı yok Gs'nin aynı olayı yaşamasının.Denizli belki yine aynı mücadeleyi verir ama aynı daha olayları yaşanmaz.Dünyada da eşi benzeri yok.Dediğim gibi Fenerbahçe her zaman daha zorlu şartlarda mücadele eder, eski futbolculari rakipken daha iyi oynar, eski hocaları daha iyi hazırlar, rakipler her zaman daha fazla bilenir, FB karşı yerde yatıp vakit öldürmeler daha da artar. Fenerbahçe'den puan almak her zaman daha önemli olaydır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık