Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mal sağlık heyeti sağ olsun giden geri gelmedi. Canavar becao oynayamıyor hayatından belki sakatlanmayan fred kaç defa gitti geldi. Ne kadar doğru bilmiyorum ismail zaten sakatmış o haliyle resmen sahaya sürmüşler. Lig de sonuç ne olursa olsun fazlasıyla kredilerini tüketti bu yönetim ''futbol'' anlamında.
Kaleci antrenörunu bile sosyal medya baskısı ile sezon ortasında zar zor değiştirdiler. Yönetimin değişmesi lazım da adı geçen sarandan da pek beklentim yok açıkçası

Kaleci antrenörunu bile sosyal medya baskısı ile sezon ortasında zar zor değiştirdiler. Yönetimin değişmesi lazım da adı geçen sarandan da pek beklentim yok açıkçası
Her konuda hazırız diyor. Sosyal medya zımbırtısını iyi bilen birisi yazılanları okuyorlardır. Söylemeye de gerek yok antrenman sağlıkçı vs. değişmesi lazım toptan kökten. Hacı resmen bağnaz kişilik takılı kalıyor aha sonuç elde sahaya sürecek oyuncu kalmadı. Aziz yıldırım desek o da yaşlandı geçti o ekipten. Başka aday da yok zaten birde saranı deneyelim bakalım. Resmen ülke siyaseti gibi takım olduk xD

Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa ilk olarak Ankarayla ilişkisini düzeltmeli.
Denizlispor maçında Appiah son dakika karşı karşıya atsa şampiyonsun
Pandemi sezonu ligin bitmesine 2 hafta kala Sivasspor’u yensen şampiyonsun
Son hafta Trabzonspor’u evinde yensen şampiyonsun
Samiyende Volkan çıkıp elinden kaçırmasa şampiyonsun
2016’da Kayseri Erciyes’e puan vermesen şampiyonsun
Geçen sene Gs’den iki maç 3’er tane yiyeceğine 3’er tane atsan şampiyonsun.

Ama sorsan siyasisi vs herkes Fener’e düşman, yöneticiler başarısızlıklarına bir kılıf uydurup hikaye anlatıyor herkeste onların peşinde gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık