Bu sene de şampiyon olursak of tadindan yenmez çok güzel olurdu.İsteyen istediğini desin sakın şikayet etmeyin gülün geçin kahkaha atıyorum telefonun başında @Jiraiya
Hakem maçı penaltılara götürecekti daha ne istiyonuz21-22den sonra en şikeli sezon.
Böyle böyle şampiyon oluyorlar, anlamak istemiyorlar doğal.Anlatamazsın boş ver uğraşma bence
Fenerin hep son dakika aldığı penaltıları da biliyoruz var kayıtlarını da duyduk.Bence hiç yarıştırmaya gerek yok.Aynen aynen, böyle kıvır alıştın zaten.
Emek mi? Ulan yönetim ile hakemlerle el ele giriyorlar.
Geçmişte ki hakemler GS'li olanlar bile açıklama yapıyor hala emek diyorsun. Yasaksa yasak, ben gerçekleri söyler geçerim rahatsız olanın kendi bileceği iş.
Bu sene birleşik ele bile verdiler yav, top Fenerli oyuncuya gelecekken olay bu. Diyorum ya düzen belli...
Yine fenerim mağdur edildi. Yabancı hakemler bile düşman...Yabancı var hakemi de satılmış çıktı. Uzaydan var hakemi geliyor beyler bekleyin.
Global bir oyun dönüyor Fenerime. Oyun çok büyük...Yine fenerim mağdur edildi. Yabancı hakemler bile düşman...