VARda bütün müdahaleyi gösteriyor ve açıkca Liva denmiyor arkadaki oyuncunun temasta gözüküyor. Açın izleyin 2:13 ten
Hani Sivas arka bahçeydi Fenerin ne oldu?Fener bundan 3 sezon önce Sivas'ı yense Şp olucak, yenemedi Bjk Şp oldu. Bu sezon yine Sivas da bıraktı Şp.
Net olması gerekiyor evet. Bu pozisyonda VAR'daki yabancı hakem pozisyonu izleyip net olarak değerlendirmiş demek ki. Farklı görüşler olabilir tabi.VAR müdahale ediyorsa net olması gerekmiyor mu? Ben penaltı değil diyorum zaten.
İlahi adaletlik bir durum yok, Fenerbahçe bu sene şampiyon olamıyor zaten. Şampiyon olsanız ne oluyor dandik takımlara eleniyorsunuz, asıl o ilahi adalet.
Arka bahçe zaten 2 tane faulleri var maç boyu sizin Becao Manaj'ı kızdırmasa auta atardı o penaltıyı da. xdHani Sivas arka bahçeydi Fenerin ne oldu?
Yandan video var Djiku nun müdahaleye yok gibi varsa da etkileyecek seviye değil. Livaya vermiş deniyor, rezillikler silsilesi. Dediğim gibi GS'ye hayatta vermezler şunu, sen daha konuş.Ben livayı görmemiştim ama Djiku'nun yaptığı zaten penaltı vuruş yapacağı ayağına net bir vuruş var. Penaltı olan pozisyona VAR'da bu gözüktü penaltı değil diye algı yapmak senin işin timsahım. xd
Bir takımda böyle ithamda bulunmak onlarca yıllık emeğini hiçe saymak oluyor.Ayrıca yasak diye biliyorum.Yahu engel mi? Müdahalenin seviyesi ne? Öyle ki yan açıdan müdahaleye yok gibi görünüyor Livakovic'e çalmış diyenler var.
Öyle ki vuruşu da temiz yapıyor sonra kendini bırakıyor. Şu müdahaleye penaltı falan çalınmaz, kendiniz diyordunuz "Her müdahale penaltı" mı diye. Adama engel mi var?
Net penaltıysa bu sizin rakiplere 10 penaltı verilmedi bu sene? Adam topa vurup atıyor kendini, yazık.
Yakışmayan ne? Doğrular mı?
Dün yapılan algı ortada, git bak yazdıklarıma. Aynılarını oluyor şuan, hikâye anlatanlar puan kaybı hikâyesi anlatıyor buraya. Hemde şöyle rezillik sonrası, herşeyi geç şu hakemler GS aleyhine bu penaltıyı verebilir mi? Veremezler, veremediler de bu sene. Olay zaten bu...
FETOSARAY değil mi?
Niye sileyim, geçen haftada yazdim eden etsin umrumda mı sanıyorsun?