Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz kollanmaya alışmışsınız. Ben Samsun'da yaşıyorum hatırlatırım ;) unutmuş gibi yapma.
Kollanmaya mı? La sizin yaptığınızı başkası yapsa minimum 15 maç ceza alırdı. Öyle ki bu ilk taraftar vukuatiniz değil. O yüzden yarım sezon stad kapatma almanız lazım ama işte kollanma ortada dediğin gibi...

Onun dışında biliyorum canısı, o yüzden dedim zaten gel gör diye. Bafradayım, gelmeden önce mesaj atman yeterli. İstersen bende gelirim. ;)

Kollanmaya mı? La sizin yaptığınızı başkası yapsa minimum 15 maç ceza alırdı. Öyle ki bu ilk taraftar vukuatiniz değil. O yüzden yarım sezon stad kapatma almanız lazım ama işte kollanma ortada dediğin gibi...

Onun dışında biliyorum canısı, o yüzden dedim zaten gel gör diye. Bafradayım, gelmeden önce mesaj atman yeterli. İstersen bende gelirim. ;)
Stadı yaktığınızda kaç maç ceza aldınız da yarım sezon kapatma peşindesin? Siz alışkınsınız kayırılmaya.

Aynı muhabbet daha önce de yaşandı. Buyur gel müsaitsen ;)

Şuan mevcut tüm güçlü klüplerin hepsi kollanıyor dünya da tabi onlarında kendi aralarında güç farkı olduğu için kimisi daha çok kollanıyor. Bizde de dört büyükler kollanır diğer ikisi diğer ikiliye göre daha çok kollanır.

Şuan mevcut tüm güçlü klüplerin hepsi kollanıyor dünya da tabi onlarında kendi aralarında güç farkı olduğu için kimisi daha çok kollanıyor. Bizde de dört büyükler kollanır diğer ikisi diğer ikiliye göre daha çok kollanır.
Neyse vazgeçtim birşey yazıcaktım ama 😄
Bu kaçkez yazıldı burada. Aynı tartışmalar devam ediyor yine de.

Kuro,Don Krieg,Arlong,Wapol,Crocodile,Enel,Lucci,Moria,Kizaru,Hody Jones,Doflamingo,Big Mom,Kaido ile mücadele eden Hasır Şapkalar vs Yan gelip pinekleyen Kızıl Saç Korsanları da olabilir...

Stadı yaktığınızda kaç maç ceza aldınız da yarım sezon kapatma peşindesin? Siz alışkınsınız kayırılmaya.

Aynı muhabbet daha önce de yaşandı. Buyur gel müsaitsen ;)
Nasılda olaylar aynıymış gibi hikaye anlatıyorsun. Bizim taraftar sahaya inip futbolcu mu dövmeye kalkmış? Onu geç bu sizin Trabzon camiasının ilk vukuati da değil. Geçmişte yine bizim maçta fark yeyince sahaya atladiniz maç iptal oldu. Sonra hakeme saldırdınız sizi hep kayirdilar bugün de yine öyle oldu. Normalde son 10 yılda bu şekilde 3 büyük olay çıkaran bir camia olsa 1 yıl bile saha kapatırlardı...

Sen 21 sene önceden anlamsız örnek vermeye devam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık