Yok yav direkt kulübe küfür etmek varken yakışmaz şahıslara küfür edip laf etmek.@RedTeroR ban yemek için Fatih Terime küfür edicek hissiyatı geldi.
Biz oyunculara değil oyuna sövüyoruz

Yok yav direkt kulübe küfür etmek varken yakışmaz şahıslara küfür edip laf etmek.@RedTeroR ban yemek için Fatih Terime küfür edicek hissiyatı geldi.
Sen ıslah olmazsın. Yani övündüğümden değil ama Osayi'nin stadyum çıkışı yüzünün halini görsen yeter diyorum. Ayrıca taraftar sayfalarınızın biz mağduruz darp edildik twitleri vardı pfdk sürecinde onu kast ettim. Sen işine geldiği gibi devam et klavye mafyasıKim demiş "Bizi dövdüler?" diye? Ben yanlış şeyleri mi izledim? En son sizin yoneticileriniz "Bizim taraftarı öldürmeye teşebbüs ettiler. Herkes ceza almalı" diye bizim futbolculara ceza verdirtmeye çalışıyordu.
Herşeyi geç TS maçı öncesi Mert Hakan'ın gol sevinci üzerinden bazı troller "Bunu Trabzon da yapsana" falan dediler.
Fred en son kayıyordu stadta. Osayi'nin ve Jayden'ın, Egribayat'ın yaptıklarından bahsetmiyorum bile.
Osayi'nin zaten inen taraftara yaptığı ortada. Ceza verilme olayı da bir söylemle mi olur sence? Avrupa basını bile yazdı rezilliği, kim ceza verir ondan sonra?
Ceza verilse durmadan insin futbolcu dövmeye çalışsın taraftar. :S
Hem yendik hem dövdük hala ağlıyorlar lan xD Nasıl vurduysa karaboğa etkisi geçmiyor...
Yahu cidden şaka gibisin, neyine övüneceksin ki rezilliğin? Gelip sizi yenmişiz, üstüne taraftarınız inmiş onu tokatlamışız. Koridorda yaşanan arbadede darbe almış diye Osayi'nin durumunu mu konuşalım? Biz canlı canlı izledik olanları zaten.Sen ıslah olmazsın. Yani övündüğümden değil ama Osayi'nin stadyum çıkışı yüzünün halini görsen yeter diyorum. Ayrıca taraftar sayfalarınızın biz mağduruz darp edildik twitleri vardı pfdk sürecinde onu kast ettim. Sen işine geldiği gibi devam et klavye mafyası![]()
Siz kollanmaya alışmışsınız. Ben Samsun'da yaşıyorum hatırlatırımYahu cidden şaka gibisin, neyine övüneceksin ki rezilliğin? Gelip sizi yenmişiz, üstüne taraftarınız inmiş onu tokatlamışız. Koridorda yaşanan arbadede darbe almış diye Osayi'nin durumunu mu konuşalım? Biz canlı canlı izledik olanları zaten.
Yani darp edildik twitleri yoktu ama darp girişimi, taraftarın sahaya inmesi noktasında çok twit vardı. Aksine FB oyuncularına ceza aldırmaya çalışan komik twit örnekleri daha fazlaydı. Misal adını hatirmaladim bir oyuncu saha dışında yani taraftarın oturduğu yere gidip tekme atmış taraftara, bu yüzden de bilmem kaç ay ceza almış. Şu örneği paylaşıp aynı gibi gösteren en az 10 küsür twit gördüm "FB oyunculari ceza almalı işte benzer olay" falan diye komik biçimde.
Sen beni gerçekte tanımadan klavye hikayesi anlatma. Samsuna yakınsın gel yanıma gör klavyeyi...![]()
Gsye layık avatar bulmuşsunAvatarları çekelim.![]()
23:45 gibi bizim mod.Gsye layık avatar bulmuşsunhadi avrupada fenere karşı takım desteklersin tamam da Rum takımı desteklemek.... bilemedim