O hala terimin dolandırılmış olduğuna inanmıyor reis. Onun için o haberler kolpa :/Usta haberin yok galiba o kanal kapandı, şu şekil olmuşuz.
O hala terimin dolandırılmış olduğuna inanmıyor reis. Onun için o haberler kolpa :/Usta haberin yok galiba o kanal kapandı, şu şekil olmuşuz.
Rehavet ego küçümseme ve karşı takımın da tam tersi şekilde hazırlanması. Tek maç üzerinden yorumlayacaksan konyayla niye berabere kaldın? Eşit güçte misiniz gibi saçma bir mantık oluşur. Ligi kim aldı? Gs. En büyük katkı kimin? Okan. Konu kapanmıştır. İstersen 1 puan geride bitir .d ayrıca önce iso kupa kazansın sonra kıyaslanmaya başlanabilirSinir ne alaka la alakasız bir yazı yazmışsın ben de alakasız cevap verdim. Bu kadar yerdiginiz adama bu kadarcık puan farkı atmanız, sahanızda ezim ezim ezilmeniz de ne bileyim yani :d
Off, bu kadar mı denk gelir ?Yaz geldi, okey turnuvaları başlıyor, tertemiz branş.
![]()
Okan ve İso karşılaştırma konusunda şöyle haklısın, Okan'ın GS dışında da Türkiye Kupası ve şampiyonluğu var, o yüzden evet aynı seviyede diyemeyiz başarı olarak ama o maçın benim nezdimde açıklaması yok ya, tek maç vs vs de , rezillikti o maç, kendimizi kandırmaya gerek yok, evet öyle maçlar arada olur olmasına ama çok yenilir yutulur değil çünkü düzgün bir tane bile pozisyonumuz yok 70 dakika 10 kişi oynayan rakibe.Rehavet ego küçümseme ve karşı takımın da tam tersi şekilde hazırlanması. Tek maç üzerinden yorumlayacaksan konyayla niye berabere kaldın? Eşit güçte misiniz gibi saçma bir mantık oluşur. Ligi kim aldı? Gs. En büyük katkı kimin? Okan. Konu kapanmıştır. İstersen 1 puan geride bitir .d ayrıca önce iso kupa kazansın sonra kıyaslanmaya başlanabilir
Bahane bahane diye ortalıkta gezen sensin ilk yazdığın cümleye bakRehavet ego küçümseme ve karşı takımın da tam tersi şekilde hazırlanması. Tek maç üzerinden yorumlayacaksan konyayla niye berabere kaldın? Eşit güçte misiniz gibi saçma bir mantık oluşur. Ligi kim aldı? Gs. En büyük katkı kimin? Okan. Konu kapanmıştır. İstersen 1 puan geride bitir .d ayrıca önce iso kupa kazansın sonra kıyaslanmaya başlanabilir
Ben bahane olarak söylemiyorum ki motivasyon olarak fazla iyi hırslanmışsınız. Bizimkilerin ayakları fazla havalanmış saçma sapan açıklamalar yapıyorlardı. Bu şekilde davranırsan da rakibin acımaz sana. Ben bunları maçı savunmak için yazmıyorum. Çıkarılması gereken dersler bu. Hataları okan ve yönetim de fark etmiş zaten ve geçenlerde güzel de bir açıklama yapmışlardı. Yenilmişiz bitti ders çıkarmak lazım. Ama senin tüm tesellin bu maç olmuş aga. Oynanan maçlar ligi almak içindir. Bizi 2 maçta da yen biz şampiyon olalım fark etmez bana.Bahane bahane diye ortalıkta gezen sensin ilk yazdığın cümleye bakpeki sizin yöneticilerin onur maçı vs dediğini geçelim tek maç üzerinden değerlendirmeyelim. O zaman senin dediğin ne kadar sağlıklı değerlendirme oluyor sen konyayı sıvası yenmişsin diğeri yenememiş diye diğerinden iyi olduğunu ne söylüyor? Ona bakarsan ismail hoca daha az mağlubiyet daha çok gol ile ligi tamamladı.
Dikkat çektiğim kısım boş boş yermeniz sanki çok fark atmışsınız gibi. Okan size göre ancelotti gibi bir şey shsjshsh
Kandırmalık bir durum yok. Rakip yendi bizi ders çıkarcan. Önemli olan şampiyonluktur ligde kötü oynadığın maçlar da olacak.Okan ve İso karşılaştırma konusunda şöyle haklısın, Okan'ın GS dışında da Türkiye Kupası ve şampiyonluğu var, o yüzden evet aynı seviyede diyemeyiz başarı olarak ama o maçın benim nezdimde açıklaması yok ya, tek maç vs vs de , rezillikti o maç, kendimizi kandırmaya gerek yok, evet öyle maçlar arada olur olmasına ama çok yenilir yutulur değil çünkü düzgün bir tane bile pozisyonumuz yok 70 dakika 10 kişi oynayan rakibe.
Adam doğru demiş dolandırılmadı Terim.O hala terimin dolandırılmış olduğuna inanmıyor reis. Onun için o haberler kolpa :/