Dzeko ile ne yaptıysan onu yaparsın, manyağa bak Muslera beğenmiyorNe yapacam la eytli adamı?

Dzeko ile ne yaptıysan onu yaparsın, manyağa bak Muslera beğenmiyorNe yapacam la eytli adamı?
Bu adamı 15 milyona bize kitledilerse Cengiz seviyesi rezalet yaşamışız.Eli boş gönderme, Ndombele ile takas edelim, pehlivan gibi adam![]()
Sıkıntı yok usta Burger King maskotu yapar, parayı çıkartırız, Cengo paraları pavyonda eziyormuş.Bu adamı 15 milyona bize kitledirse Cengiz seviyesi rezalet yaşamışız.
Dağlar denize paralel :dŞampiyon
Seçil ablaya 20 milyon verip kısa vadede 15 milyon kar yapmamız lazım, ben bu adamın parası çıkmadan rahat edemem.Sıkıntı yok usta Burger King maskotu yapar, parayı çıkartırız, Cengo paraları pavyonda eziyormuş.
Cevap sinirlendirmiş gibi seni usta. Olsun yine de iyi ilerledi isoDağlar denize paralel :d
Usta haberin yok galiba o kanal kapandı, şu şekil olmuşuz.Seçil ablaya 20 milyon verip kısa vadede 15 milyon kar yapmamız lazım, ben bu adamın parası çıkmadan rahat edemem.
Sinir ne alaka la alakasız bir yazı yazmışsın ben de alakasız cevap verdim. Bu kadar yerdiginiz adama bu kadarcık puan farkı atmanız, sahanızda ezim ezim ezilmeniz de ne bileyim yani :dCevap sinirlendirmiş gibi seni usta. Olsun yine de iyi ilerledi iso![]()