Siz harbi uçmuşsunuz shsjshsh her şeyde zeytinyağ gibi üste çıkmaya alışmışsınızKoyma fiilinin küfür olmadığını sokakta geçen herhangi birisi üzerinde kullanarak deneyebilirsin. :d

Siz harbi uçmuşsunuz shsjshsh her şeyde zeytinyağ gibi üste çıkmaya alışmışsınızKoyma fiilinin küfür olmadığını sokakta geçen herhangi birisi üzerinde kullanarak deneyebilirsin. :d
Siz harbi uçmuşsunuz shsjshsh her şeyde zeytinyağ gibi üste çıkmaya alışmışsınızkarşılaştırdığınız şeye bak ya
![]()
Dediğim gibi haklısın o dediklerinde de, yani elma ile armut da değil çok, tempo tutmasın o zaman? Ali Koç bu konularda savunulacak en son insan ya, her hafta ya fetocu olduk ya PKKli, ya alçak ya şerefsiz ya da hırsız, sürekli hakaret yiyoruz durduğumuz yerdenTempo tutmak da yanlış da hala küfür yok. Elma ile armutu karıştırıyorsunuz. Bu adam yarın avrupada Türk takımı goygoyu yapacak. Yarın stadda karısına çocuğuna küfür edilecek ağlayacak. Hüüü ama saygı görmüyoruz hüü. Deli gibi yabancı madde atmalarını kim engelleyecek?
Olayları gören İsmail hocamdan sert tepki gelmiş. 'Ben sövünce kimse tebrik etmiyor' diyor.En az astrolog Meral kadar terbiyelimdir görüntülerde bir şey yok, eğmeyin boynunuzu Okancı dostlar.
20 tl vermeyen izlemesin diye şov yapıp zaten bir şey yoktur diye 20 tl bile vermeyen benboş yere para bayıldık youtube katıl’a el ayak titriyor
20 tl vermeyen izlemesin diye şov yapıp zaten bir şey yoktur diye 20 tl bile vermeyen ben
Savunma nerede? Aksine biz adamın gitmesini istiyoruz. Yanlış diye yazdım. Ama sizinkiler okanı savunuyor. Övecekler neredeyse.Dediğim gibi haklısın o dediklerinde de, yani elma ile armut da değil çok, tempo tutmasın o zaman? Ali Koç bu konularda savunulacak en son insan ya, her hafta ya fetocu olduk ya PKKli, ya alçak ya şerefsiz ya da hırsız, sürekli hakaret yiyoruz durduğumuz yerdenKarşılıklı bir durum var, hep vardı, dediğim gibi benim için problem yok, Okan da Ali Koç da İsmail Kartal da samimi değildir zaten o konularda.
Sıkma canını usta ilk başarısızlıkta Okan'ı @Whitebear D ile beraber mezara transfer edeceğiz. Bugün olmaz.Savunma nerede? Aksine biz adamın gitmesini istiyoruz. Yanlış diye yazdım. Ama sizinkiler okanı savunuyor. Övecekler neredeyse.