Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tempo tutmak da yanlış da hala küfür yok. Elma ile armutu karıştırıyorsunuz. Bu adam yarın avrupada Türk takımı goygoyu yapacak. Yarın stadda karısına çocuğuna küfür edilecek ağlayacak. Hüüü ama saygı görmüyoruz hüü. Deli gibi yabancı madde atmalarını kim engelleyecek?
Dediğim gibi haklısın o dediklerinde de, yani elma ile armut da değil çok, tempo tutmasın o zaman? Ali Koç bu konularda savunulacak en son insan ya, her hafta ya fetocu olduk ya PKKli, ya alçak ya şerefsiz ya da hırsız, sürekli hakaret yiyoruz durduğumuz yerden :D Karşılıklı bir durum var, hep vardı, dediğim gibi benim için problem yok, Okan da Ali Koç da İsmail Kartal da samimi değildir zaten o konularda.

Dediğim gibi haklısın o dediklerinde de, yani elma ile armut da değil çok, tempo tutmasın o zaman? Ali Koç bu konularda savunulacak en son insan ya, her hafta ya fetocu olduk ya PKKli, ya alçak ya şerefsiz ya da hırsız, sürekli hakaret yiyoruz durduğumuz yerden :D Karşılıklı bir durum var, hep vardı, dediğim gibi benim için problem yok, Okan da Ali Koç da İsmail Kartal da samimi değildir zaten o konularda.
Savunma nerede? Aksine biz adamın gitmesini istiyoruz. Yanlış diye yazdım. Ama sizinkiler okanı savunuyor. Övecekler neredeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık