Kanka en son AA'nın kupa paylaşımında FT'de gittiydi. Size yetişmemiz zor o konuda.Siz de siliyorsunuz bu arada usta, Uğur Boral montaj yemiş Sevilla videosunda :d

Kanka en son AA'nın kupa paylaşımında FT'de gittiydi. Size yetişmemiz zor o konuda.Siz de siliyorsunuz bu arada usta, Uğur Boral montaj yemiş Sevilla videosunda :d
Küfürlü tezahurata katılıyor. Ağzı gözükmüyor diye katılmamış mı oldu ?
Konu çirkeflik ya.
Ya şöyle bir şey var, ya küfür normaldir edilir, ya da değildir, ortası yok bence, taraftar hep yapıştırıyor zaten, sizin 2 Nisan kongresinde Ali Koç da, Ali Sami Yen'e küfür edilirken tempo tutuyordu, bana göre problem yok, millet yurt dışında hep hakaretli, küfürlü bir birine laf atıyor da biz de hala sıkıntılı, dediğinde haklısın, bir oyle bir böyle olmaz, ya normallestirilir ya da uygun değildir.Yav but futbolcu futbolcu ki barış malı da küfür ediyor bir şey diyor muyum? Ama teknik direktör bir mi? Sonra yok ortam geriliyor yok şöyle böyle.
Ben alakayı kurdum. :dÇirkeflikle posterden resim silmenin de alakası yok ki? :d
Bunlar stada yetişmek için gaza basıp gidiyor. Lan taraftarın olduğu noktalarda durun biraz adamlar heves alsin.
Utandik gene gslikten @artyomdh @kaizokuou
Bu küfür değil git de küfür nedir öğren istersen. Koymak küfür mü?Küfürlü tezahurata katılıyor. Ağzı gözükmüyor diye katılmamış mı oldu ?
Sen dedin böyle çirkeflik gormedim diye, aynısını yapmışsınız işteKanka en son AA'nın kupa paylaşımında FT'de gittiydi. Size yetişmemiz zor o konuda.![]()
Dış güçlerin etkisi olabilir. Okan hocamı silah zoruyla oraya çıkartmışlar.Beş para etmez şu okan
Bu küfür değil git de küfür nedir öğren istersen. Koymak küfür mü?![]()