Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg'den bir bok olmaz. Hala kötü oynuyorlar hala kompakt bir kadroları yok. Barça turu kendi eliyle vermese, yaşlı kurtlar ve genç tırreklerden kurulu Barça'dan afiyetle küsküyü yiyeceklerdi.

Futbol katili Simione'nin elenmesine sevindim. Takımı gole ihtiyacı varken dahi hiçbir reaksiyon gösterememiş. Rakibinden güçlü olduğu eşleşmede bir de.

Avrupa'nın büyükleri iyi oynayıp birbirleriyle eşleştiklerinde ŞL çok daha zevkli oluyor

• Like
Tepkiler: Vvv
city-real maçının anlatımında ertem şener isimli kanser hücresi varmış:of:
yabancı dilde bir yayın kaynağı bulursam oturur izlerim maçı ama yok eğer bulamazsam bayern-arsenal maçını izlerim bu gece. tiksiniyorum ben bu adamdan.

Bu geceki maçlara bak akşama çerez hazırlamak farz oldu. Bence Bayern ve Real tur atlar. (Reali sevdiğim için real tur atlar dedim yoksa ancolettiyle epey zor.) Real elense bile güzel olur Ancelottiyi şutlamak lazım kadro dehşet iyi oynanan oyun kalitesi yerlerdi zidane babayı alır kaçarım.

Mbappe-Haaland finali mi göreceğiz acaba?

Haaland finallerde iş yapmasa da City alır gibi bu sene de.
Mbapple ile büyük maçları ghostlayan ve gol dışı sahada olmayan adamı kıyaslamayalım lütfen. City her takıma karşı favori zaten. En zorlu rakibi real o da tarihinden geleneklerinden ötürü. Formda bir city başka bir şey ama cl sürprizlere çok açık.

Psg'den bir bok olmaz. Hala kötü oynuyorlar hala kompakt bir kadroları yok. Barça turu kendi eliyle vermese, yaşlı kurtlar ve genç tırreklerden kurulu Barça'dan afiyetle küsküyü yiyeceklerdi.

Futbol katili Simione'nin elenmesine sevindim. Takımı gole ihtiyacı varken dahi hiçbir reaksiyon gösterememiş. Rakibinden güçlü olduğu eşleşmede bir de.

Avrupa'nın büyükleri iyi oynayıp birbirleriyle eşleştiklerinde ŞL çok daha zevkli oluyor
10 kişilik barça psg'den daha iyi oynadı. Ne kadar 4-1 yenilselerde oyun tam tersini gösteriyordu. Barça'nın elenmesine üzüldüm.

Emre Özcan'ın olması dengeliyor bence.
hiç katılmıyorum.

emre özcan'ı severim ve yorumlarını dikkate değer bulurum ama olaya çok fazla dahil olan bir yorumcu değil. gerekli hissettiğinde maça dair bir şeyler söylüyor ve hele bir de maç sıkıcıysa ölü taklidi yapıyor. buna bir de ertem şener'in hiç susmuyor oluşu eklenince işkence var bu gece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık