Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paris'in Barcelona'yı yenmesini bekliyodumda Atletico Dortmund'a nasıl elendi çok şaşırdım. Real maçlarını takip ettiğim için Atletico hep çok zorluyodu bayada iyi oynuyolardı, simione faktörüyle yarı final görür diyordum.

ben de dahil olmak üzere pek çok insan, yarı finalde atletico madrid ile barcelona'nın eşleşeceğini tahmin ediyordu ama ikisi de elendi :)

allah'ın da izniyle yarın akşam, şeref yoksunu carlo ancelotti'nin çalıştırdığı real madrid de elenince tüm ispanyol takımları köylerine dönecek. futbolda güzel şeyler oluyor.

Barça 1-0 öne geçip kırmızı yemiş. O kadar skor avantajından sonra üzücü olmuş. Psg'nin finale çıkmasını pek istemiyordum dortmundu eler muhtemelen. City-real maçı yarın kaçmaz.

barca söyle kazanır böyle kazanır diye yazan sen değil miydin? yorumlarının devamını bekliyoruz knk yaz da tersini yapalım
Yok la öyle bir şey yazmadım. Skor avantajını deplasmanda almış evinde eğer turu kaptırmazsa finale çıkması kura avantajından dolayı çok olası demiştim. Öne geçip kırmızı yemiş enayiler. Sonra da dörtlenmiş :d

İzlemedim ya Dortmund-Atletico maçı iyi olmuş. Diğerinde de goller falan vardı ama çok sıkıcı idi. Keşke kırmızıdan sonra bu tarafa döneydim.

Geldiği noktaya en zorlu yollardan geçerek gelen takım Dortmund ama en çok küçümsenen takım da Dortmund. Bir acayip takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık