Gs şampiyonluğunu en önden izlemeyi özlemiş hdkshisusDemiyoruz.
Gs şampiyonluğunu en önden izlemeyi özlemiş hdkshisusDemiyoruz.
Timsah.Klasik gsli tarifi vereyim: Bir dayanak noktası, kanıt olarak bir şeyler sunarsın. Kabul etmez, kendisi kafasına göre uydurur, onun için karşı taraf sürekli bahane üretiyordur, dayanak noktasını kabul etmez, kazandığı için haklı olanın kendisi olduğunu sanar ama bir dayanak noktası bile yoktur.
Gs şampiyonluğunu en önden izlemeyi özlemiş hdkshisus
Haklı olduğu kısım var. 11e kadar belli bir dönem Fener daha baskındı. 10 senede 5 şampiyonluk. Şampiyonluk sayısı da fazlaydı. Adam forbesda falan çıktı. Sonrası malum.
Şuna kendi de inanmıyor ama işte bu lafına itimat edecek adam olduğunu bildiği için konuşuyor, o yüzden diyorum yöneticilerin hepsi yalancı.Ben de sallayayım şimdi, Galatasaray'ına 5. yıldızı taktırmadan bırakmayacak GS efsanesi Fener başkanı.
Ne ayıbı kral beni anlatmışsın.Gs taraftarı başarı gelmediği müddetçe takımını iplemez, desteklemez sonuç odaklı gösterişçi tiplerdir diye genelleme yapsam ayıp olur.
Küfür gibi çarsın millete ayıp olur olumNe ayıbı kral beni anlatmışsın.
Aziz Yıldırım: Neymiş efendim ben niye garajdan çıkmışım, arabam oradaydı ondan çıktım.İki kadehte viski içtim rahatladım.