Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Yıldırım ın açıklamaları çok şaşırtıcı.Adam sağlam konuşuyor en dikkat çekenler:
-Ali Koç bizi engelliyorlar diyor kim engelliyor seni hükümetmi? hakemlermi? federasyonmu? açık konuş diyor.
-Biz devlete saygısızlık etmeyiz ama devletle hükümet ayrı hükümet fetö konusunda hatalar yaptı karşılarında olduk.Bize karşı hata yaparlarsa yine karşılarında oluruz diyor.
-En önemlisi bence bu:Mourinho 15 milyon maaş alacak diyorlar size ne ? Bunu önemli buluyorum çünkü Ali Koç Mourinhoyu getirse kap falan açıklamazdı maaşı bir yöneticide çıkar 3 milyon yıllık anlaştık fesih bedeli yok doğuştan Fenerli derdi.Adam açık açık söyledi 15 milyon maaş diye.Anlaşılırsa 15 de fesih bedeli olur büyük ihtimalle.Mesela Galatasarayın talip olduğu 5 milyon bonservis önerdiği Levent Mercan a Ali Koç 2 milyona anlaştı diye haber düştü geçtiğimiz haftalarda.Öyle bir durumda Aziz Yıldırım Galatasaray 5 veriyordu ben 8 verdim aldım kime ne der.
Bu adam Ali Koç a göre daha çok zorlar bizi ama açık sözlülüğüyle takdir topluyor.

Şuna kendi de inanmıyor ama işte bu lafına itimat edecek adam olduğunu bildiği için konuşuyor, o yüzden diyorum yöneticilerin hepsi yalancı.Ben de sallayayım şimdi, Galatasaray'ına 5. yıldızı taktırmadan bırakmayacak GS efsanesi Fener başkanı.
Haklı olduğu kısım var. 11e kadar belli bir dönem Fener daha baskındı. 10 senede 5 şampiyonluk. Şampiyonluk sayısı da fazlaydı. Adam forbesda falan çıktı. Sonrası malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık