Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milyonlarca taraftara sahip iki camianın taraftarlarını kendince tek tipe indirip analiz kasmak nerenin kafası @luffynewgate
Milyonlarca taraftarı tek tek mi analiz edeyim ? Genelleme yapıyoruz işte içinde bulundukları duruma üzülen Fenerbahçeli de görüyoruz ama genel kitle sosyal medyada gördüğümüz de kendi çevremizde gördüğümüz Fenerbahçeli eş dost akraba da devamlı mutlu ve umutlu.Galatasaraylılarda ise devamlı polyanna olan olumlu olan eleştiriden uzak duran da var ama genel kitle en ufak hatada linç ediyor hatayı yapan yöneticiyi yada futbolcuyu.Genel kitleye baktığımızda 2 uç kitle var ve baya kalabalıklar içlerinde daha ortayolcularda var ama sayıları çok az.

Bütün yakın arkadaşlarım Fenerli neredeyse, ergenlik ve çocukluk döneminde o grubun içinde Galatasarylı olmak çok zordu derbilerden sonra :D
Benimde aynı şekil. Çok fazla arkadaşım var ama alayı fenerli. Gs li olanlarda futbolu iplemiyor. Neyse ki liseye geçtiğimden beri fener şampiyonluğu görmedim hajshjshsjhsis 10 yılın acısını bu sene benden çıkaracaklardı sözde ama yine hüsran hskshkshsks

Haftaya derbi var, Fener'in şampiyonluk şansı var ama herkes Mourinho peşine düşmüş. Millet de alkışlıyor. Hahaha.

Bu saatten sonra takımın çaycısı bile sallamaz son 2 maçı.
Çok acayip bir camia Fenerbahçe. Tam tersi olsa, 6 puan geride olsak 5.yıldız loading diye kareografi yaparız mesela. :D

Aziz Yıldırım: Neymiş efendim ben niye garajdan çıkmışım, arabam oradaydı ondan çıktım.İki kadehte viski içtim rahatladım.

Milyonlarca taraftarı tek tek mi analiz edeyim ? Genelleme yapıyoruz işte içinde bulundukları duruma üzülen Fenerbahçeli de görüyoruz ama genel kitle sosyal medyada gördüğümüz de kendi çevremizde gördüğümüz Fenerbahçeli eş dost akraba da devamlı mutlu ve umutlu.Galatasaraylılarda ise devamlı polyanna olan olumlu olan eleştiriden uzak duran da var ama genel kitle en ufak hatada linç ediyor hatayı yapan yöneticiyi yada futbolcuyu.Genel kitleye baktığımızda 2 uç kitle var ve baya kalabalıklar içlerinde daha ortayolcularda var ama sayıları çok az.
Uç noktalardaki tipler üzerinden genelleme yapıyorsun. Sırf şu konuya yazan 20 30 kişilik taraftar topluluğu içinde dahi bir sürü farklı profil var. Gs taraftarı başarı gelmediği müddetçe takımını iplemez, desteklemez sonuç odaklı gösterişçi tiplerdir diye genelleme yapsam ayıp olur. Hem sosyal medyada hem reelde bu kafadaki bir sürü Gs taraftarı ile karşılaşmış olmam bir şeyi değiştirmez. Milyonlarca insan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık