Bizim 2021 kadrosuna bakınca gülesim geliyordu. Sizin kadro tam o hissiyat.
Yazılış sırasından anladığım Amartey ön libero. Bakalım talihi dönecek mi herifin.
Bizim 2021 kadrosuna bakınca gülesim geliyordu. Sizin kadro tam o hissiyat.
Yazılış sırasından anladığım Amartey ön libero. Bakalım talihi dönecek mi herifin.
Tanıyorum biliyorum ama ben de aynı şekilde düşünüyorum.Dostum beni tanıyorsun. Penaltı olsa tatava yapmam sizden önce yazarım hatta. Ama ancak 50 tekrardan sonra belli olan pozisyon için hak hukuk iması yapıp racon kesmek gereksiz. Makara yapsanız takılmam ama cidden bu imalar yapılıyorsa biraz daha emin olmak lazım bazı şeylerden. Pozisyonun verilen en net açısına göre temas yok. Aynısı bize olsun gider oyuncuya söverim
Penaltı, temas var.
Demir Ege varken niye Amartey oynuyor, ki Demir Ege varken Amir'in de performansı yükseliyor. Neyse Semih oynuyor en azından. Demir Ege girer de, Aytuğ ve Emrecan gibi gençler de umarım şans bulurlar Cenk ve Rebic yerine.
Necip v2.2Bakhtiyar yeni Necip galiba. Sıra sıra geziyor mevkileri.
Tanıyorum biliyorum ama ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Yıllardır gelen başarısızlıklara bahaneler bulunuyor işte. Ülkenin en büyük 2. takımını şampiyon olmasın diye 10 yıldır doğruyorlar ama bu süreçte başakşehir dahi şampiyon olabiliyor. Samattalarla slimanilerle kurulan kadronun suçu değil de hakem cart curt oluyor sebebiGüya bu maçta da Fener doğranacaktı. Dönen muhabbete bak. Bari maçtan sonra konuşulsa böyle şeyler.
Penaltı çünkü.
@justahuman : daha fazla süre bulmalıNeyse konuyu dağıtalım artık, biraz futbol konuşalım;