Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı pozisyon olarak son 10 maçın en zengin maçıydı herhalde. Gelen her td hep aynı şeyi denedi, kardeşim yılların tecrübesi Şenol takımı adam edemedi bu kadroyla siz mi bir şey çıkaracaktınız. Serdar Topraktepe, alt yapıda yaptığı şeyleri burada da yapınca pozisyon zenginliği oldu bizim açımızdan. Defansif zafiyet halen var, halen hatalar yapıyoruz. Neyse devre arası iki baba stoperle bir şeyler düzelir.

Cenk neden oynamamalı bu yüzden oynamamalı işte. Adam artık bu koşuları atamıyor. Seih adına sevindim, umarım sakatlık yaşamaz da oynamaya devam eder.

Çok temiz koşu attı. Cenk bu sezon bunu bir kere bile yapmadı. Muleka ile iyi bir ikili durdular bu maç.

İlk yarı pozisyon olarak son 10 maçın en zengin maçıydı herhalde. Gelen her td hep aynı şeyi denedi, kardeşim yılların tecrübesi Şenol takımı adam edemedi bu kadroyla siz mi bir şey çıkaracaktınız. Serdar Topraktepe, alt yapıda yaptığı şeyleri burada da yapınca pozisyon zenginliği oldu bizim açımızdan. Defansif zafiyet halen var, halen hatalar yapıyoruz. Neyse devre arası iki baba stoperle bir şeyler düzelir.

Açıkçası Amartey oynayacaksa 6 numara oynamalı. Amir 6dan çok 8 gibi oynadı ilk yarıda.

Oyun tarzı olarak bariz bir fark var. Akademide Serdar hoca bu oyunu oynatmaya çalışıyordu hep. Amir ve Salihin çok iyi oturduğunu düşünüyorum. Ama bu kıyaslama eldeki oyuncuların sahip olduğu imkanlarla alakalı.

Bu arada salihin golü nasıl ofsayt? Top Hataylı oyuncudan düşmüyor muydu Mukekanın önüne?

Bunun nedeni ileride statik oyuncular yerine hareketli oyuncuların olmasından ötürü. Muleka kanatta olmuyor, topla koşamıyor adam, en iyi yaptığı şey topsuz koşu yapıp, önüne atılan toplara vurmak. Forvet dışında oynamamalı.

Amartey çıkmalı, keko kırmızı kart görecekti. Demir Ege girmeli, Gedson da döndüğünde sağ bek olarak denenmeli. Onur'la falan olacak iş değil, Gedson'dan bek yaratmayı umarım denerler.

Çok temiz koşu attı. Cenk bu sezon bunu bir kere bile yapmadı. Muleka ile iyi bir ikili durdular bu maç.

Açıkçası Amartey oynayacaksa 6 numara oynamalı. Amir 6dan çok 8 gibi oynadı ilk yarıda.

Oyun tarzı olarak bariz bir fark var. Akademide Serdar hoca bu oyunu oynatmaya çalışıyordu hep. Amir ve Salihin çok iyi oturduğunu düşünüyorum. Ama bu kıyaslama eldeki oyuncuların sahip olduğu imkanlarla alakalı.

Bu arada salihin golü nasıl ofsayt? Top Hataylı oyuncudan düşmüyor muydu Mukekanın önüne?
Bende anlayamadım, top Muleka'dan Salih'e gitmedi veya o görüntüyü vermediler. Oyuncu topa vuruyor gibi geldi bana Muleka niye offside onu anlayamadım.Çok saçma pozisyon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık