Dün hak hukuk diye net olmayan açıdan racon kesen gençler nerede? Cidden soruyorum karşıdan bakıldığında penaltı ve kırmızı diyeceğiniz bir pozisyon muymuş gençler
Dün ben bu görüntüye göre penaltı ama suç yayıncı kuruluşun diyordum.
Öndeki açıdan da eli yüzüne geliyor ve İcardi dudağını tutuyordu yerdeyken. Patladı dudağı demiştik vs.
Ama ikili mücadelede olur böyle şeyler. Dudağı kanamıştı sanırım ama genelde vermezler böyle pozisyonlara
Her zaman diyorum maçlardan sonra daha net görüntüler çıkıyor bu yüzden çok net konuşmamak lazım.
Ama burada maç esnasında FB'nin hakkı yeniyor denilip net görüntüler ortaya çıkınca da görmezden gelip her maç böyle hakkımız yeniyor algısı da çok sık yapıldı.
Dün Nelsson'un eli var penaltı diyen hesaplar paylaşımı sildiler mesela çünkü görüntüyle oynanmıştı.Burada da el diyenler olmuştu.
Bein özetinde net belli topun dönüşünde aksama yok ve içe falso alıyor top. Şutu çeken Polish Guy ve en yakınındaki İrfan da hiç itiraz etmiyor. Korner bile istemiyorlar.
Hakemin de görüş açısında vs.
Trio da önden yüzüne gelen elden dolayı penaltı dediler mesela.
Nelsson'un pozisyonu için ise temas yok dediler.
Ki onlar bile eveleyip geveliyor çünkü onlarda ki daha net görüntüler bile yeterli değil.