Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine boş algılarla yorumlara başlamış birileri, önce ki dönem fotoğrafları şimdi gibi paylaşmalar falan. Samiyen cacığı adlı veledin peşinden giden milyonlarca GS'liye üzülüyorum. :D

Anladık Fanatik GS'li Büyükekşi hakemlerini bu kadar savunmayın, Fred'in olduğu tüm maçları kazanınca adamlar ne yapacağını şaşırdı derbi öncesi.
Fener tek oyuncuya bu kadar muhtaçsa bıraksın ligi. Bu nasıl algı.

Sıfır dil bilen hakem raporuyla 3 maç vermişler. Büyükekşisaray TFF'sinden beklenen hareketti...
3 dil bilse kabul mü edecektin, İsmail hocan da 0 dil bilerek koca takım yönetiyor. Ben sana İsmail hoca yetersiz kaç dil biliyor derken, ne önemi var diyorsun, şimdi hakemlerimize 0 dil biliyor diyorsun. TD olmak için dil bilmeye gerek yok ama hakem olmak için gerek mi var?

Fener tek oyuncuya bu kadar muhtaçsa bıraksın ligi. Bu nasıl algı.
Boş yapma işine mi girdin Selim? Bir oyuncu oyunu etkiliyor işte, adam hem ofansif hemde defansif olarak takımın bel kemiği merkezde. Hala algı diyor, sen maçları ya izlemiyorsun ya da boş yapmak hoşuna gidiyor.

3 dil bilse kabul mü edecektin, İsmail hocan da 0 dil bilerek koca takım yönetiyor. Ben sana İsmail hoca yetersiz kaç dil biliyor derken, ne önemi var diyorsun, şimdi hakemlerimize 0 dil biliyor diyorsun. TD olmak için dil bilmeye gerek yok ama hakem olmak için gerek mi var?
İsmail Hoca ile hakemin ne alakası var? İsmail Kartal taraflı bir teknik direktör. Oyuncu iletişimi de gayet iyi göründüğü gibi, yani şu hakemleri savunmaya çalışacaksınız diye nereye gireceğinizi şaşırdınız. Tabi ki iyi hakem olarak dil bilme gereğin var. Özellikle Avrupa'da önemli görev almak istiyorsan var yoksa FIFA seni dümdüz sınıfta bırakıyor. TD de ise böyle birşey var mı? En kötü yardımcıları ile iletişimi kurar bilmeyen kişi de fakat hakemlikde böyle bir şey söz konusu değil.

Diğer tarafta hakemlik olayında Avrupa'da sınıfta kalmış bir adam var, öyle ki verdiği karar ve yaptığı hareket şaibeli. Arkası dönük halde gelip kartı verdikten sonra "gördüm" işareti yapan bir adamın hiçbir şeyine güvenilmez. Öyle ki bu adamın 21 kırmızısının 7 tanesi Fenerbahçe'ye çıkmış. GS-BJK-TS'ye verdiği toplam kırmızı da yanlış hatırlamıyorsam 3. Savun da şu gerçeklere at gözlüğü misali gözlerini kapama Selim.

Yine boş algılarla yorumlara başlamış birileri, önce ki dönem fotoğrafları şimdi gibi paylaşmalar falan. Samiyen cacığı adlı veledin peşinden giden milyonlarca GS'liye üzülüyorum. :D

Anladık Fanatik GS'li Büyükekşi hakemlerini bu kadar savunmayın, Fred'in olduğu tüm maçları kazanınca adamlar ne yapacağını şaşırdı derbi öncesi.
Noel diyorlar 90 dakika beklemiş noel için :hhh:

Noel diyorlar 90 dakika beklemiş noel için :hhh:
Diyorum ya bunlar dışında Federasyon ve hakemleri savunan başka kimse yok.

Olayları kapatma algısı. Kendi oyuncuları hakemlere söver, üzerine yürür, ağzına ne gelirse söyler, el kol hareketi yapar ve sarı bile görmez. Fakat FB'ye verilen ne dediği belli olmayan bir pozisyonda ki kırmızıyı algı yaparak savunmaya çalışırlar... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık