Orta saha nasıl problem yok? Takımın ortasahada ki beyni denilen Fred yok, sezon başından buyana performans çoğu zaman eleştirilen Crespo ve son haftalarda kötü oynayan İsmail olacak muhtemelen merkezde. Böyle bir durumda maalesef kötü bir yorum bu.
Sizin arka hat zaten sürekli oynayan hat. Nelsson deniyor ama geçen yıl da Abdül-Nelsson oynuyordunuz. Onun dışında merkezde her zaman oynayan Torreira var üstüne "Çok iyi ikili oldular" diye Avrupa maçlarında övülen Kaan oynayacak deniyor.
İleride de Ziyech dışında herkes tam, öyle ki Ziyech'i de çoğu maç yedek bırakmış hocanız. Ligde 8 maça çıkmış ilk 11 başladığı maç 3 yanlış hatırlamıyorsam...
Yani bu denklemde bizim kadro nasıl daha oturmuş oluyor? :S
Hala daha boş yapıp "rekor penaltı" diye zırluyorsun Selim. Bizim en az 5-6 penaltımız verilmedi bu yıl. Haksız verilen penaltımız varsa göster, ben sana verilmeyenleri hemen gösteririm tartışmaya bile açık değil. Picardi gibi kendini yere atmadı diye verilmeyenleri konuşmuyorum bak net verilmeyen herkesin "Penaltı" dedigi verilmeyen penaltıları diyorum.
Hala daha "TD cahil" diye bomboş bir yorum yapıp algılamanı kapatıyorsun. TD oyuncularla saha dışında iletişimini her türlü kurabilir, en kötü yardımcıları vasıtasıyla yapar. Fakat bir hakem yabancı futbolcunun saha içinde ne dediğini anlayabilmeli ki ona göre reaksiyon versin. Her zaman diyorum şu rezil hakemleri ve federasyonu savunuyorsunuz sonra da haklıymış gibi takiliyorsun...
Yıllar önce şu hakemler vardı bak. Bunlarla kupa alıp şampiyon oldunuz.
Yani Ağarlar ile derin ilişkilerle bu ülkede neler yaptınız ama sorsan başkaları yapmış. Kendini böyle kandırmaya devam...
Şimdi VAR denilen birşey varken bile verilmiyor rakiplerinizin penaltıları. Bazı şeyler öyle ki kendi adamlarınız bile artık uyanıp şöyle takılıyor ekranlarda.