Oyun planını kiramadi Okan ama. Bu hoca üstünlüğü değil mi. Jesusu tokat manyağı yapmistiFenerbahçe kendi evinde berabere kaldı. İsmail Kartal kendi evinde beraberliği başarı olarak kabul eden birisiyse, tokat attığını kabul ederim.
Oyun planını kiramadi Okan ama. Bu hoca üstünlüğü değil mi. Jesusu tokat manyağı yapmistiFenerbahçe kendi evinde berabere kaldı. İsmail Kartal kendi evinde beraberliği başarı olarak kabul eden birisiyse, tokat attığını kabul ederim.
Hahahaha bak tek video ile cevap vereyim.Djiku vurduğu için böyle olmuş.
Hangi pozisyonda oldu? Yumruk denilen pozisyonda sol tarafa oluyor. Boyamış mı kendini?Direğe solunu çarpıyor, burada sağ gözü mor. Bu morluk başka pozisyondan olabilir.
Ofsaytımsı hikâyelerini kendine saklasan keşke. Bu sene bize verilemeyen penaltılar ortada, senin tabi rakibe çelme takıp rakibin penaltı verilmeyince algınız kaymış.Timsah bize göre hava topunda itme olsa da yapabileceği bir şey yok ama senin Rize maçında beklediğin 6 tane penaltının standardına bakınca o itmeye penaltı demen lazım. xd
Padic demek istedin herhalde adamın 3 tane penaltısına ağlama bari. xdHahahaha bak tek video ile cevap vereyim.
Hangi pozisyonda oldu? Yumruk denilen pozisyonda sol tarafa oluyor. Boyamış mı kendini?
Yani her türlü yapılan algı komedi, direkte olması daha olası bunun.
Ofsaytımsı hikâyelerini kendine saklasan keşke. Bu sene bize verilemeyen penaltılar ortada, senin tabi rakibe çelme takıp rakibe penaltı verilmeyince algınız kaymış.
Picardi penaltısı olurdu verilseydi...
Oyun planını kiramadi Okan ama. Bu hoca üstünlüğü değil mi. Jesusu tokat manyağı yapmisti
Ve maç ligin son demlerinde oynanacak. Okan Buruk yine santranç izleyip gelmiş.Fener de kaleye isabetli şut çekemedi. Kendi evinde olduğu için Okan'a yazar. Aynı maç arenada olsaydı İso'ya yazardı. Deplasman avantajı ve ikili averaj fırsatı gitti.
Fener 20 gol fark da atsa, kendi evimizde 1-0 yenerek geçebileceğimiz bir durum oluştu.
Evet ama o zamana kadrolar bambaşka olacak gibi görülüyor. Ligde durum ne olur kestirmek cidden güç. İki sakatlığa oyun kayıyor. Ben böyle takibin uzun süreli olacağını düşünmüyorum. Bir takım bir yerde dökülür. Bu sakatlık durumuna göre GS veya FB olabilirFener de kaleye isabetli şut çekemedi. Kendi evinde olduğu için Okan'a yazar. Aynı maç arenada olsaydı İso'ya yazardı. Deplasman avantajı ve ikili averaj fırsatı gitti.
Fener 20 gol fark da atsa, kendi evimizde 1-0 yenerek geçebileceğimiz bir durum oluştu.
Picardi diyorum ofsaytımsı, hatta "Şaşkın olayım" şarkısı eşliğinde.Padic demek istedin herhalde adamın 3 tane penaltısına ağlama bari. xd
O değil de timsah bana da 7.5 milyon euro maaş ve 10 milyon euro imza parası verin de sahada takılayım Padic gibi ben onun gibi penaltıları da kaçırmam. xdPicardi diyorum ofsaytımsı, hatta "Şaşkın olayım" şarkısı eşliğinde.
Ve maç ligin son demlerinde oynanacak. Okan Buruk yine santranç izleyip gelmiş.