Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmacık kemiğini kırmış bu pozisyonda.
Kötü olmuş. Şakası bir yana direğe çarpmak çok kötü bir şey. Benim kalecilik kariyerimi bitirmişti. Lise 1de bileğim kırılmıştı topla direk arasında kaldığı için ve fobi oluştu, bir daha toplara uzanamadım, sürekli bir yerim kırılacak diye…

Bu arada bu pozisyonun da adam akıllı görüntüsü yok.

Yayıncı kuruluş değişmesi lazım ama daha kötü olur muhtemelen.
Geçen de yazmıştım, La Liga maçlarında bir görüntü veriyorlar dibim düşüyor…

Bu arada bizim forumdaki GS taraftarını tebrik ederim, hiç kimse operasyon falan demiyor, herkes hakem leş diyor sadece , karşı tarafa aynı pozisyonlar olsaydı komplo teorileri dolar taşardı sayfalar boyu, ama umarım aynı haksızlığa bizim ligin ikinci yarısındaki maçta uğrarlar da, güzel eğleniriz:D

Bu arada bu maç slitherin gibi oynadık cidden. Ama sertlik sanki gerekliydi. Gsnin kaybetme formülü sertlikten geciyor. Kopenhag maçında gördük. Okan bu planı bozamadiysa İsmailden tokat yemiş diye yorumladim ne düşünüyorsun @Mihawk . Sanki İsmail'in istediği gibi oldu oyun

Senden öğrenecek bir şeyim yok kendi işine bak. Alınmıyorsan yazma beni de meşgul etme.

İtme nerede tam olarak? Onun dışında sizinkiler yine algılara başlamış... :D

Direğe atılan kafaya bile hakem diyorlar. :S

Timsah bize göre hava topunda itme olsa da yapabileceği bir şey yok ama senin Rize maçında beklediğin 6 tane penaltının standardına bakınca o itmeye penaltı demen lazım. xd

Bu arada bizim forumdaki GS taraftarını tebrik ederim, hiç kimse operasyon falan demiyor, herkes hakem leş diyor sadece , karşı tarafa aynı pozisyonlar olsaydı komplo teorileri dolar taşardı sayfalar boyu, ama umarım aynı haksızlığa bizim ligin ikinci yarısındaki maçta uğrarlar da, güzel eğleniriz:D
24 Aralık Kadıköy kumpası.. Kadıköy’de kara gece her şey planlı. Galatasaray’ı bitiricez diye Türk futbolunu bitirdiler bu olaylar yaşanmasa Mbappe,Haaland bize geliyordu kulübün değeri 3 milyardı.

Bu arada bu maç slitherin gibi oynadık cidden. Ama sertlik sanki gerekliydi. Gsnin kaybetme formülü sertlikten geciyor. Kopenhag maçında gördük. Okan bu planı bozamadiysa İsmailden tokat yemiş diye yorumladim ne düşünüyorsun @Mihawk . Sanki İsmail'in istediği gibi oldu oyun

Fenerbahçe kendi evinde berabere kaldı. İsmail Kartal kendi evinde beraberliği başarı olarak kabul eden birisiyse, tokat attığını kabul ederim.

Özgür Yankaya AVAR'daydı. Onlar pek müdahil olmuyor sadece iletişimi sağlıyor sanırım.

Fener-BJK maçında faci olmamasını o önlemişti. Keşke onu AVAR yapacaklarına VAR hakemi yapsalarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık