Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İso'nun taktik de farksız.'' Fred koş oglum. Tadic, Dzeko ile al-ver yap. Şimanski ve İrfan siz kaleye vurun.''
İleride üçgen yapıyoruz, Ferdi ve kenardan ayrılmayan Osayi içeri kat etsin istiyor hoca. Fred olmadığı zamanlar göbekte aşırı sıkıntı yaşıyoruz. O yüzden GS maçını kazanamicaz bence. En olumlu ihtimalle berabere biter o maç. Fred olursa kazanırız.

İleride üçgen yapıyoruz, Ferdi ve kenardan ayrılmayan Osayi içeri kat etsin istiyor hoca. Fred olmadığı zamanlar göbekte aşırı sıkıntı yaşıyoruz. O yüzden GS maçını kazanamicaz bence. En olumlu ihtimalle berabere biter o maç. Fred olursa kazanırız.
Takımda dribbling le top götürecek oyuncu yok. Bize Lens gibi bir oyuncu lazım. 2 kanat oyuncusu da temposuz. Beklere çok yük biniyor. Merkezde Fred'in alternatifi yok. Dzeko çok kolay top kaybi yapabiliyor. Batshu iyi gozukuyordu bence denenmeli. En azından koşu atabilen bir oyuncu.

Montana

derbide Zaha’nın gününde olması lazım. Takımda tek başına maç alabilecek tek kişi Zaha var şu anda. Icardi formsuz.

Takımda dribbling le top götürecek oyuncu yok. Bize Lens gibi bir oyuncu lazım. 2 kanat oyuncusu da temposuz. Beklere çok yük biniyor. Merkezde Fred'in alternatifi yok. Dzeko çok kolay top kaybi yapabiliyor. Batshu iyi gozukuyordu bence denenmeli. En azından koşu atabilen bir oyuncu.
O tip oyuncu almaya çalıştık ama olmadı. King dripling atabilen kanat forvet ama istikrar yok sakatlanıyor. Ben oyun farklı değil demene istinaden yazdım ki oyuncu darlığımızı zaten yazmışsın. Gariptir dünyanın en iyi kadrosu varmış gibi şeyler yazılıyor bizde ama ben kadroyu o kadar beğenmiyorum sırf Fred yokken yaşadıklarımız bile kanıtlıyor bunu.

Montana

Hakim de öyle, ne yapacagi belli değil. Biraz becerikli olsalar adamın asistleri yediler. Değişik bir firikik anlayışı var.
Ziyech de iyi ama o çok istekli değil, sanki biraz doymuşluk var. Zaha fizik olarak daha iyi hem de daha istekli, gününde olursa kapanmayan takıma karşı çok rahat skor yapabilecek bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık