Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbide bekte Barış Alper oynamaz herhalde. Olmaz bu bek ile bana kalırsa. Tecrübe açısından Angelino tercih edilebilirdi en iyi ihtimalle ama transfer görüşmelerine izin verilmiş gibi bir şey duydum. Çok çabuk harcandı bence. O bekten çok sıkıntı çekecek gibi GS derbide.

Derbide bekte Barış Alper oynamaz herhalde. Olmaz bu bek ile bana kalırsa. Tecrübe açısından Angelino tercih edilebilirdi en iyi ihtimalle ama transfer görüşmelerine izin verilmiş gibi bir şey duydum. Çok çabuk harcandı bence. O bekten çok sıkıntı çekecek gibi GS derbide.
1 maç bile oynasa opsiyon devreye giriyor sanırım. Öyleyse artık oynatılmaz.
Barış Alper dengesiz ve her an penaltı yapabilecek bir oyuncu olması dışında sol beki kotardı bence.

Bu gün de iyiydi. Ancak Boey gibi enerjisini 90 dakika kullanamıyor. Barış oynar gibi geliyor bana.
O oynamasa bile Kazımcan oynayacak mecbur.

1 maç bile oynasa opsiyon devreye giriyor sanırım. Öyleyse artık oynatılmaz.
Barış Alper dengesiz ve her an penaltı yapabilecek bir oyuncu olması dışında sol beki kotardı bence.

Bu gün de iyiydi. Ancak Boey gibi enerjisini 90 dakika kullanamıyor. Barış oynar gibi geliyor bana.
O oynamasa bile Kazımcan oynayacak mecbur.
Ulan güzelim kanat bek olacak çocuğu aldınız mecbur Kazımcan oynayacak diyorsunuz ayıptır. Kazımcan üçlü savunmalar için mükemmel bir kanat bektir. Değeri bilinmeyen bir elmas gibi.

Ulan güzelim kanat bek olacak çocuğu aldınız mecbur Kazımcan oynayacak diyorsunuz ayıptır. Kazımcan üçlü savunmalar için mükemmel bir kanat bektir. Değeri bilinmeyen bir elmas gibi.
Kazımcan kötü bir oyuncu değil. Ama bu seviye için yeterli bir bek değil. Düşük seviyeli maçlarda bile Barış Alper kadar varlık gösteremedi. Maks yedek seviyesinde şuan.

Geçen sezon sonunda performansı yükselmiş ve çok şey vaat ediyordu. Bu sene şans bulacakken sakatlandı. Döndükten sonra da aldığı şansları çok kötü değerlendirdi maalesef. Oynadığı her maçları kazanmak zorunda olan GS'nin ihtiyacını karşılayabilecek seviyede değil. Angelino ve barış da değil. Bu yüzden transfer yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık