1 maç bile oynasa opsiyon devreye giriyor sanırım. Öyleyse artık oynatılmaz.Derbide bekte Barış Alper oynamaz herhalde. Olmaz bu bek ile bana kalırsa. Tecrübe açısından Angelino tercih edilebilirdi en iyi ihtimalle ama transfer görüşmelerine izin verilmiş gibi bir şey duydum. Çok çabuk harcandı bence. O bekten çok sıkıntı çekecek gibi GS derbide.
Ulan güzelim kanat bek olacak çocuğu aldınız mecbur Kazımcan oynayacak diyorsunuz ayıptır. Kazımcan üçlü savunmalar için mükemmel bir kanat bektir. Değeri bilinmeyen bir elmas gibi.1 maç bile oynasa opsiyon devreye giriyor sanırım. Öyleyse artık oynatılmaz.
Barış Alper dengesiz ve her an penaltı yapabilecek bir oyuncu olması dışında sol beki kotardı bence.
Bu gün de iyiydi. Ancak Boey gibi enerjisini 90 dakika kullanamıyor. Barış oynar gibi geliyor bana.
O oynamasa bile Kazımcan oynayacak mecbur.
Kazımcan kötü bir oyuncu değil. Ama bu seviye için yeterli bir bek değil. Düşük seviyeli maçlarda bile Barış Alper kadar varlık gösteremedi. Maks yedek seviyesinde şuan.Ulan güzelim kanat bek olacak çocuğu aldınız mecbur Kazımcan oynayacak diyorsunuz ayıptır. Kazımcan üçlü savunmalar için mükemmel bir kanat bektir. Değeri bilinmeyen bir elmas gibi.
Sonradan koşan siyahi oyuncu dışında herkesin pozisyonu doğru. O oyuncu da sanırım savunma meziyetleri olmayan santrafor Thiam. Recep hocanın tanımları genelde adam savunması değil çizgi savunması yapar.
Futboldan gram anlamayan bu tarz trol hesaplar sadece kavgayı körüklüyor.
Noel akşamı çam ağacı taşlayan tarikatlara vip bilet alacağımFred - Torreira karşılaşması güme gitti. @Dattebayo..!
Noel akşamı çam ağacı taşlayan tarikatlara vip bilet alacağım