Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takke düştü kel göründü beyler. Mağlubiyetin sebebi aşağıdadır.

Bizim takımın kapanan takımlara karşı patladığı 2 yıldır belli. Önde oynayan takımlara karşı güçlü bizim oyun sistemi bu ölüm kalım maçı Bayern'le olsa yenme ihtimalimiz daha fazlaydı. Birde maç öncesi motive etti adamları güzelce kazanma şansımızı iyice azalttı. Okan'a yazan bir maç oldu beklediği oyunu Kopenhag'dan görmedi ama ikinci yarıya aynı 11'le çıktı orada verdi maçı sağlık olsun. Oyuncularda suç bulmuyorum bu maçta.

Bizim takımın kapanan takımlara karşı patladığı 2 yıldır belli. Önde oynayan takımlara karşı güçlü bizim oyun sistemi bu ölüm kalım maçı Bayern'le olsa yenme ihtimalimiz daha fazlaydı. Birde maç öncesi motive etti adamları güzelce kazanma şansımızı iyice azalttı. Okan'a yazan bir maç oldu beklediği oyunu Kopenhag'dan görmedi ama ikinci yarıya aynı 11'le çıktı orada verdi maçı sağlık olsun. Oyuncularda suç bulmuyorum bu maçta.

Bence de Okan Buruk'a yazdı. Mertens ve Ziyech ile başlasa Okan'a bu kadar tepki olmazdı.

Bu haftanın maçları ne zamana ertelenmiş belli mi?

Ben normalde hafta sonu oynanacak maçlar Salı'dan itibaren oynayacak sanıyordum öyle değilmiş.

İsmail Kartal "biz evimizde oynayacakken şimdi deplasmanda oynayacağız" demiş öyle gördüm.

Sanmıyorum fenerin Kayseri'ye puan kaybedeceğini ama ezkaza kaybederse bir hafta da bunun muhabbeti döner.

Bu haftanın maçları ne zamana ertelenmiş belli mi?

Ben normalde hafta sonu oynanacak maçlar Salı'dan itibaren oynayacak sanıyordum öyle değilmiş.

İsmail Kartal "biz evimizde oynayacakken şimdi deplasmanda oynayacağız" demiş öyle gördüm.

Sanmıyorum fenerin Kayseri'ye puan kaybedeceğini ama ezkaza kaybederse bir hafta da bunun muhabbeti döner.
10 ocakta oynanacakmış bizim Ziyech ve Zaha muhtemelen afrika kupasında olacak birde ocak ortası Sivas soğuğu çekeceğiz. Lig 1 hafta ara ardından kaldığı yerden devam etseydi iyiydi.

Ali Koç bunu gerginliği sadece biz değil kendisi de tırmandırıyor. Bizimki de yanlış onun ki de anlamında dese sıkıntı yok. Ama Ali Koç bizim ki doğru, kendisi de zamanında yapıyordu bizi yapmayın demesin diye diyor. İnsanları açıkça saldırmaya teşvik etmesi gündeme gelmiş olması sebebiyle söylüyor bunu.

Bununla birlikte hiç bir kulüp istifasını da istememiş. Çok memnuniyetsiz olanlar var, az memnun olanlar var vs. dedi sadece. Federasyon başkanları değişse de bir şeyler değişmiyor bu yüzden istifasını istemedik diyor. Bize vaatlerde bulunuldu bakalım vs. diyor.

Ali Koç, kulüpler birliği başkanı olmak için çok doğru bir seçim. Çünkü diğer kulüplerde başkanların ömrü daha kısa oluyor. Ancak açıklama yaptığında genelde Kulüpler Birliği Başkanı olarak değil. Kulüp başkanı olarak yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık