Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Bence kapalı savunmayı aşabilecek oyuncular var gsde. Zaha mesela bu ekolün bence babasıdır.
İyi bir 10 ve 8 numara eksikliği var bence. Oyun görüşü gibi diyelim. Ziyech biraz boşluğu kapatıyor.

2. Gsnin ezmesinin iki sebebi var. Birincisi iki takımda inanılmaz formsuz ve kötü idiler. İkinciside Okan hoca ona göre bir plan hazırlamış. Yoksa Senolda mesela atıyorum Taliscali dönemde şu oyunu oynatirdi.

3. Mevzu o değil yahu mevzu işte üstten bakimcilik. Mesela fener lige üstün şuan desem sana komik gelir belki. Çünkü GS var ligde boru gibi değil mi? Aynı bakış açısı diyorum.
Yaratıcı orta saha eksikliği çok bariz bizde.

Valla aga istediği kadar formsuz olsun bunlar 1 milyarlık kadro. Yapılan işi küçümsemeye giriyor sizinki.

Bana gelmez çünkü fenerde ligin çok üstünde. Epeydir gs ve fb nin anadolu klüpleri ve beşiktaştan bu kadar bariz üstün olduğunu hatırlamıyorum. Kadro değerleri vs son yıllardaki en yüksek kadrolar zaten. Ben gs yi de fb den daha üstte görüyorum. Belki kendi takımım olduğu içindir ama odağımız lig olmamasına rağmen 15 te 13 yapmak korkunç bir başarı.

Yaratıcı orta saha eksikliği çok bariz bizde.

Valla aga istediği kadar formsuz olsun bunlar 1 milyarlık kadro. Yapılan işi küçümsemeye giriyor sizinki.

Bana gelmez çünkü fenerde ligin çok üstünde. Epeydir gs ve fb nin anadolu klüpleri ve beşiktaştan bu kadar bariz üstün olduğunu hatırlamıyorum. Kadro değerleri vs son yıllardaki en yüksek kadrolar zaten. Ben gs yi de fb den daha üstte görüyorum. Belki kendi takımım olduğu içindir ama odağımız lig olmamasına rağmen 15 te 13 yapmak korkunç bir başarı.
Valla bu dediklerine katılıyorum. Farklı düşünmüyorum. Sadece gsnin iki kulvar kaldirabilmesini kadro genişliğine bağlıyorum. Devamlı bir 10 üzeri 9.

Cl takımıyiz ve ligin ustuyuz kalibresi benim için 350 milyon üstü falan bir kadro değeridir minimum.

United'ın KK'si vasıfsız futbol katili ten haag'ın elendiğinde yüzünün aldığı şekli görmek için hızlıca eve geçiyorum. Sonra da 5-10 tane Ronaldo editi izleyeceğim.. Ya ten haag efendi, haklının acelesi yok...

Ceza sahasında buluşan çoğunlukla İcardi olmuyor. Bir yandan hala iğneyle oynuyor vs.

Kerem dünkü maçta tribüne gönderdiği gibi sadece ŞL'de en az 3 tane böyle kaçırmıştır mesela.
Yine Zaha ve Tete de ŞL'de kötü bitiricilik sergiledi. Bunlar genel problem.

Kopenhag'ı ise açmayı beceremedik. Zaha, Tete ve Ziyech böyle kilitleri açması gereken oyuncular ama öyle veya böyle açamadılar.

Ceza sahasında buluşan çoğunlukla İcardi olmuyor. Bir yandan hala iğneyle oynuyor vs.

Kerem dünkü maçta tribüne gönderdiği gibi sadece ŞL'de en az 3 tane böyle kaçırmıştır mesela.
Yine Zaha ve Tete de ŞL'de kötü bitiricilik sergiledi. Bunlar genel problem.

Kopenhag'ı ise açmayı beceremedik. Zaha, Tete ve Ziyech böyle kilitleri açması gereken oyuncular ama öyle veya böyle açamadılar.

Bitiricik kötüyse açmayı becermiş olmuyor muyuz, sonuçta açmışsın ki bitirmeyi düşünüyorsun. Şu ülkede bir taktisyen olmadığımız kalmıştı. Evde rakı yapımında bırakmamız lazımdı aslında.

Bitiricik kötüyse açmayı becermiş olmuyor muyuz, sonuçta açmışsın ki bitirmeyi düşünüyorsun. Şu ülkede bir taktisyen olmadığımız kalmıştı. Evde rakı yapımında bırakmamız lazımdı aslında.
Dediğim gibi kötü bitiricilik genel problem. Kopenhag özelinde ise açamadık. Özellikle ikinci maç. Diğer ŞL için zaten açmak gibi bir mevzu yoktu malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık