Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerli Roger yapacağım sana. Her gün gruptan çıkılıyor gibi eleştiri yapılıyor yahu.

Gruptan son çıkan Türk takımı doları 3 lirada görüyordu.
Onu takılmak için attım, Okan'la devam etmeliyiz tabii ki ama bu maçın kendisine yazdığı da bir gerçek yani. Sadece bu maç da değil, ligde bile kapanan takımlara karşı bir çözümü yok adamın.

37 yaşındaki Dzeko daha etkili.

Zaha da bilerek oynamıyor ya da çaptan düştüğü için gelmiş. Ziyech'ten verim alırlar kıvama gelecektir aklında futbol oynamak varsa
Bana göre Dzeko bile yanlış transfer, 37 yaşındaki adama 4.2 milyon çok para. Hani geçiş dönemi diye liderlik yapsın diye verilsin bu parayı, altında da genç bir oyuncu olur, onu anlarım. O da yok. Yedeği Bats o da 3 milyon alıyor. Burada bir planlama sıkıntısı var. Yarışacağın kulvarlar lig ve konferans ise senin 30 yaş üstü iki forvetinin maliyeti 7.2 milyon olamaz. Cl'de kalburüstü takımlar bunları veriyor.

Ali Koç'un aklı çalışıyorsa ara transferde Bats'tan çıkıp, potansiyelli bir adam alır oraya. Şampiyonluk gelmezse, Fener'in geleceği adına daha zararlı olacak bu isimler. Tadic ve Dzeko gibi lider özellikli isimler almışsın, genç oyuncular ekleyerek bu fırsatı kullan.

En zor gruplardan birindeydik vs ama bahane sunup loserlaşmaya da gerek yok. Kopenhag gibi kapalı savunmaları aşabilecek yaratıcı oyuncu eksikliğimizi gidermemiz gerekirdi ve takımın seviyesini bir üst seviyeye çıkarırdık böylece. Burası yönetime yazar daha iyi transfer yapılmalıydı. Ama cl takımı olduğumuzu manu ve bayern maçlarında gösterdik işte. Ben, yensek dahi herhangi bir türk takımının bayern gibi büyük takınları oyun olarak ezdiğini hatırlamıyorum. İlk yarıda bayerne bu kadar şut çekip gol pozisyonuna giren çok az takım var. Bizim gibi kopenhagta hak etmişti son maçla birlikte daha çok hak etti ve çıktılar yapacak bir şey yok.

Fener dışında ligde yarıştığımız bir rakip yok o yüzden lige hayli hayli fazlayız işte abi. 3. olacak takımla yakın bile olmayacak puanlarımız. Niye illa araya feneri katıpta söyleme gereği duyayım ki?
1.Bence kapalı savunmayı aşabilecek oyuncular var gsde. Zaha mesela bu ekolün bence babasıdır.
İyi bir 10 ve 8 numara eksikliği var bence. Oyun görüşü gibi diyelim. Ziyech biraz boşluğu kapatıyor.

2. Gsnin ezmesinin iki sebebi var. Birincisi iki takımda inanılmaz formsuz ve kötü idiler. İkinciside Okan hoca ona göre bir plan hazırlamış. Yoksa Senolda mesela atıyorum Taliscali dönemde şu oyunu oynatirdi.

3. Mevzu o değil yahu mevzu işte üstten bakimcilik. Mesela fener lige üstün şuan desem sana komik gelir belki. Çünkü GS var ligde boru gibi değil mi? Aynı bakış açısı diyorum.

Bana göre Dzeko bile yanlış transfer, 37 yaşındaki adama 4.2 milyon çok para. Hani geçiş dönemi diye liderlik yapsın diye verilsin bu parayı, altında da genç bir oyuncu olur, onu anlarım. O da yok. Yedeği Bats o da 3 milyon alıyor. Burada bir planlama sıkıntısı var. Yarışacağın kulvarlar lig ve konferans ise senin 30 yaş üstü iki forvetinin maliyeti 7.2 milyon olamaz. Cl'de kalburüstü takımlar bunları veriyor.

Ali Koç'un aklı çalışıyorsa ara transferde Bats'tan çıkıp, potansiyelli bir adam alır oraya. Şampiyonluk gelmezse, Fener'in geleceği adına daha zararlı olacak bu isimler. Tadic ve Dzeko gibi lider özellikli isimler almışsın, genç oyuncular ekleyerek bu fırsatı kullan.
Canavar 6 ve iyi forvet lazım Batsla olmaz. 8 tane de yedek stoper aldık mı sülalemiz raad

1.Bence kapalı savunmayı aşabilecek oyuncular var gsde. Zaha mesela bu ekolün bence babasıdır.
İyi bir 10 ve 8 numara eksikliği var bence. Oyun görüşü gibi diyelim. Ziyech biraz boşluğu kapatıyor.

2. Gsnin ezmesinin iki sebebi var. Birincisi iki takımda inanılmaz formsuz ve kötü idiler. İkinciside Okan hoca ona göre bir plan hazırlamış. Yoksa Senolda mesela atıyorum Taliscali dönemde şu oyunu oynatirdi.

3. Mevzu o değil yahu mevzu işte üstten bakimcilik. Mesela fener lige üstün şuan desem sana komik gelir belki. Çünkü GS var ligde boru gibi değil mi? Aynı bakış açısı diyorum.
İki takım da lig üstü kadroya sahip zaten, hangi takım hem CL'de oynayıp, hem de ligde bu kadar puan toplamış, bu bile ligin geri kalanının durumunu ortaya koyuyor, sadece bir yenilgi ve bir beraberlik var 15 maçta, üzücü durum lig için.

İki takım da lig üstü kadroya sahip zaten, hangi takım hem CL'de oynayıp, hem de ligde bu kadar puan toplamış, bu bile ligin geri kalanının durumunu ortaya koyuyor, sadece bir yenilgi ve bir beraberlik var 15 maçta, üzücü durum lig için.
Bence son iki senedir ligin genel kalitesi düştü. Yoksa uçup kaçan takım yok. Oyun değiştiren adam yok. Zaha icardi falan iyi hoş mesela ama bir Sneijder etkisi göremedim şimdilik. Ben Sneijder var diye korkuyordum GS maçlarından o dönemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık