Bazı şeyler için zaman lazım. Ne takımlar elendi. Avrupa'da yarı final ve ligde şampiyonluk başarıdır.
Tek maç üzerinden çıkarım yapmak yanlış, ortada olan bariz eksiklikler ve bariz başarılar var, ama bu maç özelinde maalesef Okan Hoca'ya yazar, 1.5 senedir takımın başında, kırmadığımız rekor kalmadı lig bazında, hedef maçlarını- geçen seneki BJK deplasman maçı hariç- çok iyi oynattı, bu maç aynı başarıyı gösteremedi, dediğim gibi sağlık olsun, benim gördüğüm GS'de bir yapılanma var geçen seneden beri, projeler hemen hayata geçtiğinde başarılı olamıyor, geçen sene ligi kazanmış olabiliriz ama sürekli başarı için zaman lazım, Okan ne kadar eleştirilse de şu maçtan sonra bence bu süreklilik için gerekli bir isim, hemen istifa etsin diyenler FT'ci zaten, şimdi argo bir söyleyiş var bu durum için ama malum forum ortamı müsait değil

FT'in artık teknik direktör olarak GS'a verebileceği bir şey yok, son dönemi bunu gösteriyor zaten.
Gelelim kadro olarak eksiklerimize, geçen seneden beri takımın eksiklerinin sol bek, 8 numara ve Mertens'in yerine modern bir 10 numara olduğu aşikardı, şu an geldiğimiz noktada yine aynı eksiklikler devam, sol bek özelinde yapılan transferi eleştiremem ama diğer 2 bölge için transfer politikası hatalı maalesef, CL grup maçları bitti, hala verim alamadığımız bir dolu topçumuz var, Zaha transferini de eleştiremiyorum çünkü Zaha müsait ise denersin, öyle bir topçu, Tete transferi de zira öyle, fırsat olarak değerlendirmek lazım, kendisi zaten ara ara potansiyel gösterse de maalesef çok istikrarsız, Ndombele zaten fiyasko bir transfer oldu, neyse bu saatten sonra denecek çok da bir şey yok, UEFA'dan devam, ligde de ilk ikide bitirip seneye tekrardan CL deneriz, zaten başarı da istikrara bağlı, bu gidip gelmeleri 3-4 sene sürdürebilirsek, ciddi söylüyorum CL yarı finali hayal değil.