Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abubakar, Ghezzal ve Rosier göz dağı. Taraftarın en çok sevdiği futbolcuların başında bu üçü geliyor. Bu üçü kesik yediyse herkes yiyebilir.

Cenk iyi bir maaşla, fazla bencillik yapmayacaksa takımda kalabilir. Kanat forvet olarak değil. İyi bir kanatın olduğu oyunda santrafor olarak oynayabilir son 15-20 dakika. Ama son 4-5 maçta gösterdiği performans ile yüksek maaşı hak etmiyor.

Mevcut kadroda tam gerçek bir 8 ya da 10 numara ile çapa bir 6 numara alınacaksa Ox kalmalı. Ox'u işte o zaman mükemmel bir performans ile izleriz. Mert kalmalı. Banko kalacak iki isim bunlar. As 11'e yazılması garanti başka bir oyuncu yok. İyi bir on numara ve pas-orta kabiliyeti yüksek olmasının yanı sıra adam geçme kabiliyeti yüksek bir sağ kanat alınırsa Rebic de kalabilir. Ben son dönemdeki performansını çok beğendim kendisinin.

Tayyip dönmek üzere, onun sağlam döndüğü bir senaryoda sağ stoperimiz Tayyiptir. Sol stopere transfer gelmeli. Eğer çapa 6 numara alınırsa Tayyip-Colley olabilir. Onun dışında 6 numara çok kaliteli olmayacaksa Colley yedek sol stoper olur.

Yani mevcut kadroda açıkça 11e yazılacak sadece 2 tane oyuncu var. Kolay bir enkaz değil.
Cenk'ten artık olmayacak. Semih'in önünü açmak için gitmesi hem kendisi için hem de bizim için hayırlı olur. Hatta futbolu bırakması bile iyi olabilir.

Gelecek teknik direktöre göre bunlar konuşulur. İsmi geçen isimlerden ne Hansi Flicki ne de Glasner 10 numara gibi klasik tiplemlerle oynayan isimler değiller. Bizim eski kafalı antenörler dışında da pek oynayan kalmadı zaten. Bunlar bir yana Ox'un sakatlanma riski yüksek ve maaşı da 2.5 milyon mu neydi. Rebic de aynı şekilde hem maaşı yüksek hem de sakatlanma riski var. Oxlade karakterli bir oyuncu olsa da gitme ihtimalleri varsa gitsinler. Alınacak bir risk değil bu isimler.

bi türk takımı sampiyonlar liginde gruptan çıkmayı hiç bu kadar haketmemisti diye düşünüyorum . dünya devi bayern’i içerde oynatmadık united ı deplasmanda yenip içerde puan vermedik ve oyunu domine ettik. bütün bunlardan sonra kopenhag a yenilirsek çok kötü olur.

bi türk takımı sampiyonlar liginde gruptan çıkmayı hiç bu kadar haketmemisti diye düşünüyorum . dünya devi bayern’i içerde oynatmadık united ı deplasmanda yenip içerde puan vermedik ve oyunu domine ettik. bütün bunlardan sonra kopenhag a yenilirsek çok kötü olur.
Kopenhag daha çok hak etti demek olur bu. Daha az bütçeyle benzerini başardı onlar.

Aynı gruba bağlı Girona çılgın atıyor şu an, Başakşehir'de de benzer durumu görebiliriz.

Ucuz futbolcu pazarı olarak bakıyorlardır buraya, potansiyeli yüksek yabancılar ve genç yıldız adayı Türk futbolcular üzerinden giderler burada. Kulübün taraftarı olmadığı için kadro kurup şampiyon olmaya çabalama işine girmezler hiç bir şekilde.

Uzun dönemde GS-BJK-FB altyapıları ölmeye yüz tutar. Ülke futboluna bayağı hayrı dokunabilir bunların.

Kopenhag daha çok hak etti demek olur bu. Daha az bütçeyle benzerini başardı onlar.
o farklı konu ben geçmiş türk takımlarının performansı hakkında dedim. yoksa dediğin doğru.
Hiç konuşmasan Gs turu geçmişti bavs şimdi hakkın adaletine sığınarak Kopenhag'ı öne çıkarmış oldun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık