Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 kadro dışı yapılmış. İyi de yapılmış. Şimdi sırada Rıza Hocamın yerine Hansi Flick getirmekte.
Bana pek mantıklı gelmedi bu hamle.Sözleşmesi olan futbolcuyu kadro dışı bıraksan ne olacak?

Sen istedin diye kulüple olan sözleşmesini feshedecek diye bir şey yok.Adam yattığı yerden de parasını alacaktır her türlü.

aboubakar sezonun bitimine doğru su kaynatır diyordum da futboldan anlamadığım bir kez daha ortaya çıktı:gamyon: :gamyon: daha ilk devre bitmeden yakmış gemileri.

aboubakar; arabistan'dan geldi, saç ektirdi ve gidiyor. iyi bir kontrat karşılığında arabistan'a geri döner, dönerken bjk'den tazminat da alır. oh mis...

Devre arası sağlam transferler lazım takımda oyuncu kalmamış.
Konuşuluyor ama iletişim ekibi herhangi bir haber çıktığında yalanlıyor direkt.

Bana pek mantıklı gelmedi bu hamle.Sözleşmesi olan futbolcuyu kadro dışı bıraksan ne olacak?

Sen istedin diye kulüple olan sözleşmesini feshedecek diye bir şey yok.Adam yattığı yerden de parasını alacaktır her türlü.
Takım için dengeler için ve bir ağırlık koymak için önemli. Bizim taraftarın hatası da var (ben de dahil). Çok fazla yüz verince böyle oluyor ve derbi öncesi gidip saç ektiriyor herif. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Kadro dışı kalan oyunculardan iki tanesi zaten ANÇnin kazığı.

Takım için dengeler için ve bir ağırlık koymak için önemli. Bizim taraftarın hatası da var (ben de dahil). Çok fazla yüz verince böyle oluyor ve derbi öncesi gidip saç ektiriyor herif. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Kadro dışı kalan oyunculardan iki tanesi zaten ANÇnin kazığı.
Bile bile hatalar yapıldı. Burada kaç kere Şenol gelmesin, Amartey, Bailey, Onana ve daha bir çoğu alınmasın diye yazdık. Futbol zor bir oyun değil, bunları görmesi zor değildi. Bile isteye aldı bunu Çebi denilen it. Aboubakar ve Şenol'un da iyi ders olması gerekiyor, aynı isimleri ikinci, üçüncü kez denediğimiz zaman sonuç değişmeyecek, ama ısrarla hala Sergen'i istiyorlar Td olarak. Asla akıllanmayacak kronik bir vaka bunlar.

Bu arada Aboubakar falan yetmez, Cenk gibi isimlerin de gitmesi gerekiyor.

Bile bile hatalar yapıldı. Burada kaç kere Şenol gelmesin, Amartey, Bailey, Onana ve daha bir çoğu alınmasın diye yazdık. Futbol zor bir oyun değil, bunları görmesi zor değildi. Bile isteye aldı bunu Çebi denilen it. Aboubakar ve Şenol'un da iyi ders olması gerekiyor, aynı isimleri ikinci, üçüncü kez denediğimiz zaman sonuç değişmeyecek, ama ısrarla hala Sergen'i istiyorlar Td olarak. Asla akıllanmayacak kronik bir vaka bunlar.

Bu arada Aboubakar falan yetmez, Cenk gibi isimlerin de gitmesi gerekiyor.
Abubakar, Ghezzal ve Rosier göz dağı. Taraftarın en çok sevdiği futbolcuların başında bu üçü geliyor. Bu üçü kesik yediyse herkes yiyebilir.

Cenk iyi bir maaşla, fazla bencillik yapmayacaksa takımda kalabilir. Kanat forvet olarak değil. İyi bir kanatın olduğu oyunda santrafor olarak oynayabilir son 15-20 dakika. Ama son 4-5 maçta gösterdiği performans ile yüksek maaşı hak etmiyor.

Mevcut kadroda tam gerçek bir 8 ya da 10 numara ile çapa bir 6 numara alınacaksa Ox kalmalı. Ox'u işte o zaman mükemmel bir performans ile izleriz. Mert kalmalı. Banko kalacak iki isim bunlar. As 11'e yazılması garanti başka bir oyuncu yok. İyi bir on numara ve pas-orta kabiliyeti yüksek olmasının yanı sıra adam geçme kabiliyeti yüksek bir sağ kanat alınırsa Rebic de kalabilir. Ben son dönemdeki performansını çok beğendim kendisinin.

Tayyip dönmek üzere, onun sağlam döndüğü bir senaryoda sağ stoperimiz Tayyiptir. Sol stopere transfer gelmeli. Eğer çapa 6 numara alınırsa Tayyip-Colley olabilir. Onun dışında 6 numara çok kaliteli olmayacaksa Colley yedek sol stoper olur.

Yani mevcut kadroda açıkça 11e yazılacak sadece 2 tane oyuncu var. Kolay bir enkaz değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık