Misery'de Room yok. O da konuşulan bir konu oldu Reddit'te daha önce atmıştım buraya.İşte bunlar hep Room.
Misery'de Room yok. O da konuşulan bir konu oldu Reddit'te daha önce atmıştım buraya.İşte bunlar hep Room.
Sanki slash de yok kesip geçmiş gibi.Misery'de Room yok. O da konuşulan bir konu oldu Reddit'te daha önce atmıştım buraya.
Sessho'nun dediği gibi yazarın suçu madem kılıç ustası biraz meyveden uzaklaştır. Biz meyveyi hep önde gördüğümüz için adamın kılıç tekniklerini bilmiyoruz. Benimde Sessho'ya dediğim gibi Teach'te meyvesi kapanırsa yapacaklarını kılıçla yapacağı için Misery ile güzel örnekler olur. Dilerim olur. :dSanki slash de yok kesip geçmiş gibi.
Nika muhabbeti ne kadar sıktıysa bu da o kadar sıktı.Şu muhabbet sıkmadı mı gerçekten?
Yok , atamaz.
Mihawk attı da ne oldu Jozu elle tutup fırlattı kardeş dur bir hele dedi. Bu arkadaş daha çok meyveyle felan oynar öyle aman aman bir kılıç şovu görmedik diye hatırlıyorum.
İlkkan = benÇok büyük kesik atan saldırılar güç göstergesi değil o anlamda attı da ne oldu dedim , savaşa etkisini kastetmedim. Sonuçta saldırı etrafı yara yara geçti ama yonko adamı saldırı blokladı. Teke tek dövüşseler öyle şovlu saldırılar değilde rakibi yıkmaya yönelik saldırılar yapardı bence.