Doflamingo adayı terkeder Kaido'nun yanına sığınırdı. İyi ki soyları tükenmiş.Ejderha Doflamingoyu alır nerden çıktı la şimdi
Doflamingo adayı terkeder Kaido'nun yanına sığınırdı. İyi ki soyları tükenmiş.Ejderha Doflamingoyu alır nerden çıktı la şimdi
Yukarda yazmışlar.Bende bi güldüm de belki ciddidirEjderha Doflamingoyu alır nerden çıktı la şimdi
Mera Sabo kadar güçlü olduğunu iddia ediyorum sebeplerini yazdım.Yukarda yazmışlar.Bende bi güldüm de belki ciddidir
Hayır neden Dof.Okadar karakter arasından.Yukarda yazmışlar.Bende bi güldüm de belki ciddidir
Ejderha Doflamingoyu görse kendini güvercin sanar ötmeye başlar.Mera Sabo ne kadar güçlü ki Ejderha da o kadar olsun.Mera Sabo kadar güçlü olduğunu iddia ediyorum sebeplerini yazdım.
Kunisha rahatlıkla Jack'i teklediği ortamda ejderha gibi bir hayvan yaşasaydı güçlü çıkardı.
Sabo bile parmaklarını ejderha pençesi ile aynı diyor. Dofi'nin haddine değil bir ejdehayı yenmek :/
Mera Sabo güçsüz diyorsan o senin bileceğin iş.Ejderha Doflamingoyu görse kendini güvercin sanar ötmeye başlar.Mera Sabo ne kadar güçlü ki Ejderha da o kadar olsun.
Yok yav güçlü de daha ne kadar güçlü olduğunu net göremedik.Mera Sabo güçsüz diyorsan o senin bileceğin iş.
Dofi neden dedi dersek Lodrlar ejderleri kolaylıkla alır dedi birisi ben de Dofi'yi ortaya attım.
Bir ara bir karikatur vardi bu konu ile ilgili.One piecedeki cogu seyi bu keçi ayarlamış gibiydi.Baya komiktiDoc Q'nun eşşeği vs Sengoku'nun keçisi. Forum en çok bu konuda ikiye ayrılmıştı.
http://www.korsanfan.com/konu/stronger-vs-sengokunun-keçisi.1436/Bir ara bir karikatur vardi bu konu ile ilgili.One piecedeki cogu seyi bu keçi ayarlamış gibiydi.Baya komikti