Kuma'da demirden yapılma ama diğerlerinden farklı.
Gerçek bir ejder ile fark olduğunu düşünüyorum. Özellikle g4 dayanan haywanların olduğu düşünülürse Ejderha gibi mistik bir yaratık bunlardan geri kalmaz diye düşünüyorum.
Birde Sabo'nun ejderha adıyla teknikleri olması da teori mi destekler nitelikte.
Kuma'nın gerçeği etten kemikten, iradesi olan, gelişebilen bir insan. Sadece modifiye edilmiş o kadar. Px'ler ise saf metalden robot, arada bariz fark var. Eğer Kuma da klonlanmış olsa, PX'ler etten kemikten, iradesi olan canlılar olsa tamam derdim bu bağlantıya. Yani örneklerin alakası yok.
Gerçek ejderle bir fark olduğunu düşünmen doğal, ama uçurum olduğunu düşünmen için şimdilik ortada hiçbir veri veya işaret yok.
O hayvalanlar G4'e dayamadı, G4 ile hizaya getirildiler.
Sabo'nun o teknik isimleri bizim Dragon'dan gelme büyük ihtimalle. Ayrıca nesli tükenmiş efsanevi bir yaratığın böyle kullanılması normaldir. Millet Mamut veya Anka görünce de çok şaşırıyor. Ama bu, o hayvanların Doflamingo gibi birini yeneceği anlamına gelmiyor.
Aşırı abartıyorsunuz Ryuuma'yı, haddinden çok fazla hem de. Şu an Mihawk neyse zamanında o da oydu, fazlasını beklemeyin. Onunla aynı dönemlerde yaşamış Norland ile Calgara da aşırı güçlü kimselerdi ve bizim zamanımızda neredeyse kimsenin zarar veremediği baya sağlam derili yılanları tekliyorlardı, koca kara parçalarını oynatıyorlardı. Kim bilir daha bilmediğimiz kimler yaşadı o dönemlerde.
O dönemi tam bilmeden atıyorum; bu zamanda çok fazla güçlü insan var ve sebebi de One Piece yüzünden herkesin yarışa girişmesi. Bu yarış yüzünden herkes kendini alabildiğine geliştiriyor ve çok fazla adam çıkıyor ortaya. Böyle bir ortamda en iyi olmakla diğerinde en iyi olmak arasında ciddi fark vardır.
Ama dediğim gibi, o dönemi tam bilmiyoruz. Bu yüzden Mihawk ile aynıdır en fazla diyorum. Normalde Mihawk'ı ondan üstün tutmak için sebeplerim var yukarıda saydığım gibi.