Hmm o zaman Zoro Roger olur diyorsan Luffy için ne düşünüyorsun ? Yoksa sende mi Luffy=Zoro diyorsunRyuma'dan pay biçersek neden olmasın.
?Hmm o zaman Zoro Roger olur diyorsan Luffy için ne düşünüyorsun ? Yoksa sende mi Luffy=Zoro diyorsunRyuma'dan pay biçersek neden olmasın.
?Luffy'de kk üstü olur, hayır demiyorum. Ramak fark olsada Luffy önde benim için. Akainu, Aokiji gibi düşünebilirsin.Hmm o zaman Zoro Roger olur diyorsan Luffy için ne düşünüyorsun ? Yoksa sende mi Luffy=Zoro diyorsun?
Tayfada 1 kk üstü 1 kk 1de yonkou(Sanji) olur o zaman müttefiklere felan gerek kalmaz WG'yi kendi başlarına alırlarLuffy'de kk üstü olur, hayır demiyorum. Ramak fark olsada Luffy önde benim için. Akainu, Aokiji gibi düşünebilirsin.

.O da mümkün adam sır küpü düşünülen seviye aralığından bile anlaşılıyor Norland-Roger. Şu arc daha uzamasa da wanoya geçsekRyuuma = Norland
Güç değil zamanında dikkat çektiği için efsane.
Norland çıksa Enel'in karşısına ne yapabilecekti.
Devir değişti , güçlü kişiler var.
Roger kk, raylig yonku gücünden pay biçiyorum. Bizim ikilide geçer bunları.Tayfada 1 kk üstü 1 kk 1de yonkou(Sanji) olur o zaman müttefiklere felan gerek kalmaz WG'yi kendi başlarına alırlar.

Sanji için ne biçiyorsun ?Roger kk, raylig yonku gücünden pay biçiyorum. Bizim ikilide geçer bunları.![]()
Hayır, ben Ryuma'dan bağımsız olarak Zoro'nun o seviyeye çıkacağını düşünüyorum zaten. Sadece sizin fikrinizi merak etmiştim Zoro-Ryuma ile alakalı olarak. Anladım şimdi.Ryuuma Roger seviyesi çıkarsa Zoro Roger seviyesi olabilir mi diyorsun ?
Bakalım artık göreceğiz. Dananın kuyruğu kopar illaki. Çıkacak bir şeyler ortaya.Bütün soruların cevabı için wanoyu bekliyoruz. Oda kötü bir arc yapar, bilgileri açıklamazsa vay halimize bütün iddialar yatacak![]()