Hmm o zaman Zoro Roger olur diyorsan Luffy için ne düşünüyorsun ? Yoksa sende mi Luffy=Zoro diyorsun ?Ryuma'dan pay biçersek neden olmasın.
Hmm o zaman Zoro Roger olur diyorsan Luffy için ne düşünüyorsun ? Yoksa sende mi Luffy=Zoro diyorsun ?Ryuma'dan pay biçersek neden olmasın.
Luffy'de kk üstü olur, hayır demiyorum. Ramak fark olsada Luffy önde benim için. Akainu, Aokiji gibi düşünebilirsin.Hmm o zaman Zoro Roger olur diyorsan Luffy için ne düşünüyorsun ? Yoksa sende mi Luffy=Zoro diyorsun ?
Tayfada 1 kk üstü 1 kk 1de yonkou(Sanji) olur o zaman müttefiklere felan gerek kalmaz WG'yi kendi başlarına alırlar.Luffy'de kk üstü olur, hayır demiyorum. Ramak fark olsada Luffy önde benim için. Akainu, Aokiji gibi düşünebilirsin.
O da mümkün adam sır küpü düşünülen seviye aralığından bile anlaşılıyor Norland-Roger. Şu arc daha uzamasa da wanoya geçsekRyuuma = Norland
Güç değil zamanında dikkat çektiği için efsane.
Norland çıksa Enel'in karşısına ne yapabilecekti.
Devir değişti , güçlü kişiler var.
Roger kk, raylig yonku gücünden pay biçiyorum. Bizim ikilide geçer bunları.Tayfada 1 kk üstü 1 kk 1de yonkou(Sanji) olur o zaman müttefiklere felan gerek kalmaz WG'yi kendi başlarına alırlar.
Sanji için ne biçiyorsun ?Roger kk, raylig yonku gücünden pay biçiyorum. Bizim ikilide geçer bunları.
Hayır, ben Ryuma'dan bağımsız olarak Zoro'nun o seviyeye çıkacağını düşünüyorum zaten. Sadece sizin fikrinizi merak etmiştim Zoro-Ryuma ile alakalı olarak. Anladım şimdi.Ryuuma Roger seviyesi çıkarsa Zoro Roger seviyesi olabilir mi diyorsun ?
Bakalım artık göreceğiz. Dananın kuyruğu kopar illaki. Çıkacak bir şeyler ortaya.Bütün soruların cevabı için wanoyu bekliyoruz. Oda kötü bir arc yapar, bilgileri açıklamazsa vay halimize bütün iddialar yatacak