Birader sen ''Master of Puppets'' olan önceki üyeliğinde takma ismini Zoro yapmadın mı ? Ben mi yanlış gördüm ? Bu yeni üyeliğinden önceki üyelik sana ait değil mi, aynı onun gibi mesaj yazıyorsun çünkü.Öncelikle, ben Zoro fanı değilim, siz falan deyip yanlış sıfatlandırıyorsun beni. Zoro fanı olsam olduğumu çekinmeden söylerim. İnanmıyorsan dön geçmiş mesajlarıma bak, Zoro tayfada ilk 3'üme bile girmez.
.
Law Fujitora + Doflamingo'ya karşı oldukça uzun süre idare edebiliyor, nasıl ediyor Shambles kullanarak ediyor. Fujitora bu adamın tepesine meteor yağdırıyor, Doflamingo telleri ile Law'ı direk öldürmek için uğraşıyor. Fujitora ve Doflamingo'nun toplamı, G4 Luffy'den baya bir güçlüdür. Şimdi bu adam Fujitora ve Doflamingo'yu atlatabiliyorken G4 Luffy'yi atlatamayacağını iddia etmek mantıksız olur.(1) Law Shambles'ı 1 kere kulanınca geri bayılıyor, öyle 150 kere yapılabilecek bir şey değil.
Luffy ise 1 saate yakın g4'de kalabiliyor. G4 o kadar hızlı ki Doflamingo kafasına tekmeyi yiyince tepki bile veremiyor, "ne oluyoruz lan!?" oluyor. Law'ın ciddi ciddi şehrin bir ucundan diğer ucuna 3-4 saniyede uçarak varan Luffy'nin hızına 1 saat boyunca ayak uydurup yüzlerce kez shambles yapabileceğine inanıyorum diyorsan samimiyetini sorgulamam gerekecek. Dof'un çizik dahi atamadığı G4 Luffy'nin B. Hakisini aşar falan diyorsan sözün bittiği yerdeyiz zaten.
.
Law bunu en az 5 bölüm devam ettirdi, bu bölüm 717'den, hatırladığım kadarı ile 722'de Law yakalanıyor. 5 bölümün bir G4 süresi etmeme gibi bir ihtimali yok. Bu bölümler sonunda bile Law Shambles kullanabildi ve Fujitora'nın yer çekiminden kurtuldu.
G4 Luffy karşısında aynısını yapamayıp zaman süresini aşmaması için bir engel yok. Zoro da Law kadar dayanıklı olsa yapamaz, çünkü Zoro'nun Shambles yapabilme yeteneği yok, Law'ın var.
Zoro Luffy dayanıklılığında falan değil, acıya olan direnç ile dayanıklılık ve devam edebilme yeteneğini karıştırma. Lucci'nin darbelerine dayanıp dövüşe devam eden, Impel Down ve Marineford'da aldıklarına rağmen dövüşe devam eden bir Luffy varken Zoro'nun tek yapabildiği şey Daz Bones'un darbelerine dayanıp dövüşe devam edebilmek. Luffy de o arada onun ağa babası Crocodile'ı kan banyosu yaparak devirdi. Onun dışında Zoro'nun yaptıklarında Luffy dengi bir dayanıklılık yok, evet acıya dirençli ama bayılıp dövüşe devam edemedikten sonra acıya dirençli olmanın bir özelliği kalmıyor. Zoro Luffy ile aynı seviyenin adamı değil.(6) İki yıl önce Luffy'nin dayanıklılığındaydı, şu an nasıldır bilmiyorum.
Luffy > Zoro fiziksel ve mental olarak. Aksini iddia edersen Zoro fanısın, nettir.
Zoro 30 milyon yiyip ayağa falan kalkmıyor, bayılıyor. Viper ile karıştırdın herhalde.(5) Yeri kardeşler mevuzuna girerek Ad hominem yapıyorsun gene, yapma. Tartışmanın kalitesi düşmesin.
Zoro 30 milyon volt yiyip ayağa kalkan adam, tek karelik şeye çaresiz kaldı falan diyorsun göz var nizam var Allah aşkına yahu.Tek kare yahu tek kare, biraz daha abart tek attı de. Hani insan bu kadar yanlı olur. 805'in ilk sayfasında devamını görebilirsin hayallerin yıkılsıın istiyorsan. Spoiler vereyim, Zoro sapa sağlam duruyor.
.
Neden bahsediyorsun ya sen ? Var mı yok mu bilmiyoruz diyorsun, yani. Ne yapmış bu adam onu soruyorum. Vergo'nun hatta Trebol'ün bile yaptığı bir şeyler var, Pica'nın yok. Bu adamın tek yemesinden doğal ne var. Bunun üzerinden Zoro'yu yüceltmeye çalışıyorsunuz, bakıyorsun Pica ne yapmış sıfır, bu adamdan daha iyi yakın dövüş yeteneğine sahip adamı Law yerde bir kolu yokken yeniyor.(8) Pica da "o da yok" değil, var mı yok mu bilmiyoruz çünkü Zoro yarıp geçti. Sana Sanji örneğini verdim zaten, bir farkı yok.
.
Senin kendine saygın yok ki başkasına olsun terbiyesiz herif. Sen tutmuş benim mesajıma uzun uzun cevap yazmışsın yazdıklarında gram düzgün materyal yok. Buna rağmen tuttum seni adam yerine koyup cevap yazdım. Bi arkadaş sordu Law ile Zoro ne olur diye ona cevap yazdım, yoksa sana laf anlatmazdım da tutup bana cevap yazıyorsun. Ne iş yapıyorsun merak ettim bak, ben o kadar ingilizce yazışmalarda bulunuyorum bir kere bile tutup iğrenç bir şekilde ingilizce katmıyorum mesajıma, bu yaptığın hem forum kuralı ihlali hemde bakın ben yabancı dil biliyorum havalıyım tavrıdır, yani şov yapmaktır. Bana şov yapsan ne yapmasan ne, ben zaten her gün ingilizce yazışan birisiyim. Bu sebeple zaten sizin bu tavırlarınız bana çocuksu geliyor, idealist olmak ile alakası yok, sen Türkçe yazma özelliğini kaybettiysen vah haline, iyi bir nesil yetişmemiş demektir. Bana da bir daha cevap yazma ne benim başımı ağrıt ne kendi başını ağrıt, fanlığını Zoro fanlarına anlat, onlar en iyi senin derdinden anlar.(9) Sen kimsin de ben sana havalı gözükmeye çalışacağım la soğan cücüğü? Okuduğum bölüm ve bulunduğum meslek gereği Türkçe'den çok İngilizce kullandığım için bu şekilde yazıyorum. Bulunduğun meslekden dolayı İngilizce'yi aktif olarak kullanıyorsan bunu en iyi senin anlaman lazım lakin gelmiş beni aşağılamaya çalışıyorsun. Bu kadar idealistsen bana özelden yazarsın veyahut yöneticilerle iletişime geçebilirsin ki bir etkisi olsun.
.