Roronoa Zoro
Caribou dediğin adam logia becerisi ' 0 ' bir eleman, Croco kadar bile savaş becerisi olmayan bir adam, Ace in meyveden çıkardığı ne teknikler var Pekoms u çok rahat yakar AceCaribou'nun Ace'ten neyi eksik?
Caribou dediğin adam logia becerisi ' 0 ' bir eleman, Croco kadar bile savaş becerisi olmayan bir adam, Ace in meyveden çıkardığı ne teknikler var Pekoms u çok rahat yakar AceCaribou'nun Ace'ten neyi eksik?
Helal olsun son zamanlarda doğru şeyler yazıyorsun.Caribou dediğin adam logia becerisi ' 0 ' bir eleman, Croco kadar bile savaş becerisi olmayan bir adam, Ace in meyveden çıkardığı ne teknikler var Pekoms u çok rahat yakar Ace
Ben çamurla ateşi söndürürüm. Ayrıca sadece logia olmalarına güvenen iki eziği karşılaştırırken fazla iddialı konuşuyorsun. Pekoms'un Caribou'ya tek atması ile Ace'e tek atması çok farklı iki olay olmaz.Caribou dediğin adam logia becerisi ' 0 ' bir eleman, Croco kadar bile savaş becerisi olmayan bir adam, Ace in meyveden çıkardığı ne teknikler var Pekoms u çok rahat yakar Ace
Ace'de haki yok mu şimdi?Ben çamurla ateşi söndürürüm. Ayrıca sadece logia olmalarına güvenen iki eziği karşılaştırırken fazla iddialı konuşuyorsun. Pekoms'un Caribou'ya tek atması ile Ace'e tek atması çok farklı iki olay olmaz.
Biraz abarttın sanki.Ben çamurla ateşi söndürürüm. Ayrıca sadece logia olmalarına güvenen iki eziği karşılaştırırken fazla iddialı konuşuyorsun. Pekoms'un Caribou'ya tek atması ile Ace'e tek atması çok farklı iki olay olmaz.
Bellamyde bile var.Ace'de haki yok mu şimdi?
Acede haki vardır ve Pekomsu rahat yener bence katılıyorum ama Wbnin henüz 2. adamı olamamıştı diye düşünüyorum.diğeri 2.adamı