Mangaka Oracle den almış yazılımı öyle duydumMihawk misal şimdi, gitse kızıl saçın yanına bence Kızıl saç konuşmaz bile Lucky Roo 'u felan konuşturur , muhattap almaz gibi geliyor bana sonuçta dengi değil dengi olanla konuşturur herkes yerini bilecek .
Shanks'ın ne zaman powerup.exe yüklettiğini görmek isterdim , yanına birde hakimsekilonumdencekil.iso yükletmişse uff.
Smoker ve Luffy gibi diyelim. Yakinda Sanji , Smoker dengi olucak ama Smoker yine Luffy'i muhattap alir ve onunla konusur. Aralarinda ki hukuk bunu gerektirir ki zaten One Piece' te Crocodile yada Mihawk disinda oyle kibirli cok karakter yok. Shanks hele , herkesi muhattabi gorur konusur iletisim kurar ve dovusulecekse kendisi dovusur.Mihawk misal şimdi, gitse kızıl saçın yanına bence Kızıl saç konuşmaz bile Lucky Roo 'u felan konuşturur , muhattap almaz gibi geliyor bana sonuçta dengi değil dengi olanla konuşturur herkes yerini bilecek .
Shanks'ın ne zaman powerup.exe yüklettiğini görmek isterdim , yanına birde hakimsekilonumdencekil.iso yükletmişse uff.
Birincisi kimMihawk bilinen en güçlü ikinci savaş lordu.
Buna mı bölündünüz!? Forumun kalitesi ortada.'Zoro ve Luffy denk güçteler'. En çok bu konuda bölünme var diye düşünüyorum.