Unknown
Zaman atlaması olsun da ben bunu için ortada bir sebep göremiyorum. Luffy Dof'u alınca benim için tam bir amiral etmese bile amirallik seviyesine çok yaklaşmış olacak. Luffy law ve onlara sonradan katılacağını düşündüğüm Drake ile bir İmp. kaptanını indirmek bana hayel gelmiyor. Benim için sorun İmp. tayfası onu nasıl halledecekler tam olarak bilmiyorum. Yani demek istediğim bu şartlarda zaman atlamasına gerek kalmaz diyorum. Onun içinde Coby amirallik rütbesine gelemez. Ama bir şekilde zaman atlaması olursa Coby'nin kaçarı yok amiral.
Birde merak ettiğim nokta Luffy KK olacak Dünya hükümeti ile savaşacak onları yenecek vb. Şimdi bunlar olursa neden ortada korsanlar kalsın(korsan derken çapulcu sürüsünden bahsetmiyorum) ve mantıken neden denizcilik diye bir kavram hale sürsün. Sonuçta birisi olmazsa diğerinin çokta anlamı kalmayacak.
Birde biz hep Luffy KK olacak Denizcilerle amansız bir savaş verecek diyoruz da oda Fan yorumlarını okuyor hepimizin beklemediği olaylar örgüsü sunarsa işte o zaman var ya ne gülerim.
Şöyle birşey var Luffy istediği kadar İttifak yapıp yonkou indirebilir ama Luffy bir Yonkou kaptanıyla eşit dönüşüp yenemekdikten sonra bu bir işe yaramaz..KK olacak , kendisinin güçlenmesi lazım Dof vs sinden sonra anlıcaz en azından bu Arc ın sonunda Yonkou ile ne kadar şansları olduğunu.Yeni dünyaya yeni girdiler zaten daha gezecekleri çok yer var orlarda güçlenicekler elbet.Bu olurken Coby nin ne yaptığını bilemeyiz hele Şu iki yıldır ne yaptığını bilemeyiz.Ama 2 yıldır Haki eğitimi alıyorsa rahat Yeni dünyada gezicek kıvama gelmiştir.
Şimdi Son savaş sadece tahmin nedenide aslında belli değil şuan Luffy sadece kötülüğe dayanamıyor.Raftelde ulaştıkları bilgi ile Dünya hükümetinin yaptığını katliamlar falan ortaya çıkarsa Robin de Luffy e bu adamlar kötü derse Luffy ancak o zaman savaş açar.Karşılarına Akainu liderliğinde Denizciler çıkar . İşte büyük şavaş patırtı kütürtüler olur sonunda.Dünya hükümeti düşer..Kötü korsanlar hala var iyi korsanlarda var bunu engellemek için Denizcilere yine ihtiyaç olucak.Ama daha ılımlı olucaklar.Kölelik , Kutsal elemanlar falan olmadan Adaletli denizcilerle oluşan bir dünya olur.Evet benim saçma düşüncelerim böyle birşey.Bana göre Şuan denizciler Adaletten çok Kutsal elemanların korumalığını yapıyorlar.Savaş sonu normal halk için çalışırlar belki.Neyse Konu Coby di.İşte Bu Denizcilerin Başınada Coby geçer.Herşeyin sonu olarak karşımızda Oda gibi bir mangaka var eminim bu yazdıklarımın hiç biri olmayacak ama neyse. Coby iyidir iyi